Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Köse; “İşçinin yüzü gülerse, halkın da yüzü güler”

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse belediye çalışanı memur, işçi ve taşeron işçiye müjde verdi. Köse, işçinin yüzü güler huzur içinde çalışırsa, Giresun halkının da yüzü güler dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun

31 Mart’ta Giresun Belediyesi personelinin yepyeni bir çalışma dönemine gireceğini söyleyen Fuat Köse, göreve gelir gelmez tüm personelimizin ücretlerini yükselterek çalışma koşullarını iyileştireceğiz dedi.

Köse; “Giresun Belediyesi personeli bizim çalışma arkadaşlarımızdır. Göreve gelir gelmez ilk işimiz personelimizin haklarını düzenlemek olacaktır. Sendikal baskılar yerini, emekçinin özgürce anayasal hakkı olan sendika seçme hakkını kullanmasına bırakacaktır. Emekçinin hakkı alın teri kurumadan ödenecektir. Mesai ücretleri saati saatine işçi kardeşlerimin hesabına yatırılacaktır. Memur arkadaşlarımızın sosyal denge zammı arttırılarak ödenecektir. Belediye emekçisi bu şehrin aynasıdır. Seçimi kazandıktan hemen sonra tüm personelimizin maaşlarına hak ettikleri artışı yapacağız. Belediye personeline ödenecek yüksek ücret şehrimizin ekonomisini de canlandıracaktır. Giresun Belediyesi’nin gelirleri bu hakları fazlasıyla verecek durumdadır. Belediyedeki savurganlığı sonlandırıp, kaynakları en verimli şekilde kullanacağız. Giresun Belediyesi personeli ile imzalanan sözleşmeyi, kapalı kapılar arkasında değil işçinin gözü önünde yapacağız.”

“İŞÇİ YILBAŞINDAKİ SÖZLEMEYE ULAŞMAYA ÇALIŞIYOR”

Köse, Giresun Belediyesi’nde işçiye davul zurna ile ödül vermişçesine sözleşme imzalayanlar bugün sözleşmeyi saklıyorlar dedi.

Köse; “Yılbaşında taşeron işçi ile sendika arasında imzalanan sözleşmede büyük skandallar var. Personel arkadaşlar bu sözleşmeye ulaşmaya çalışıyorlar ancak ortada sözleşme yok. O, ona gönderiyor bu, buna. Kendi makam şoförlerini en yüksek basamağa alan belediye başkanı, en riskli işi yapan kategorideki arkadaşlarımızın basamaklarını düşürerek büyük zarara uğratmıştır. Hayatını tehlikeye atan, temizlik işlerinde sağlığını hiçe sayarak çalışan emekçiyi dışlamıştır. Bu arkadaşlarımız problemlerini bizlere anlatıyor büyük mağduriyet yaşıyorlar. Biz bu skandalları düzelteceğiz. Personelimiz derdini anlatacak muhatap bulamıyor. 31 Mart’tan sonra personelle her fırsatta toplantı yapıp sorunlarını problemlerini dinleyeceğiz. Korku imparatorluğu yerini karşılıklı görüş alışverişine bırakacak. Kimsenin siyasi görüşüne bakılarak yerleri değiştirilip ya da işten çıkarılmayacak. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, tüm personelimizle sevgi ve kardeşlik içinde şehrimize hizmet edeceğiz. Göreve gelir gelmez Giresun şeffaf ve adil belediye yönetimine kavuşacak” dedi.