Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Konya Ticaret Borsası’ndan GTB’ye ziyaret

Karadeniz turu kapsamında seyahate

Karadeniz turu kapsamında seyahate çıkan Konya Ticaret Borsası heyeti, Giresun Ticaret Borsası’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Giresun Ticaret Borsası tarafından yapılan Dünya üzerindeki ilk ve tek Fındık Borsası’nı gezen heyet Lisanslı deponun ve Laboratuvarın çalışma şeklini yerinde inceledi.
Konya Ticaret Borsası olarak uzun yıllardır Lisanslı Depoculuk ve Ürün Senedi konusunda deneyimlerine sahip olan heyet yeni faaliyete geçecek olan Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsası Projesini merakla ve hevesle beklediklerini ifade etti.
Giresun denilince akla gelen tek zirai ürünün fındık olduğunu dile getiren Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Temel Yanıkoğlu, “Konya Ticaret Borsası’nı Giresun’da ağırlamaktan çok memnunuz. Lisanslı depoculuk sistemini projelendirdiğimiz ilk andan itibaren her kademesinde yanımızda olan Konya Ticaret Borsası’na sizlerin huzurunda teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Konya sanayisinin ve ekonomisinin her geçen gün gelişip, büyüdüğünü belirten Konya Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik de “Konya Ticaret Borsası olarak, Karadeniz gezisi düzenledik. Bu çerçevede Giresun’a gelmiş bulunuyoruz. Giresun’a gelmişken Giresun Ticaret Borsasını ziyaret etmeden gidemezdik. Konya Ticaret Borsası olarak bilgi birikimlerimizi ve deneyimlerimizi sizlere aktarmaktan her zaman mutlu olacağız. Konya Ticaret Borsası, 1907 yılında cennet mekan Abdülhamit Han’ın fermanıyla kurulmuş ve bir pazar alışkanlığı olan borsadır. 100 yıla yakın mazisi olan bir borsadır. Geleneksel pazar anlayışından bugün fiziki yerimiz, Türkiye’de 4’üncü durumdayız. Bunu daha da geliştirmek istiyoruz” diye konuştu.
Ziyaret, Karşılıklı iyi dilekler sonrası hediye takdimi ile son buldu.