Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kırsal Mahalle Öğrenci̇leri̇ne Gi̇ysi̇ Yardım

HAYATA ANLAM KATANLAR DERNEĞİ, SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE BİR YENİSİNİ EKLEYEREK VEZİRKÖPRÜ İLÇESİ MAHMATLI İLKOKULU’NDAKİ ÖĞRENCİLERE YARDIM ELİNİ UZATTI. DERNEK, BOT, MONT VE ÇEŞİTLİ HEDİYELERLE DONATTIĞI ÖĞRENCİLERE, SADECE GİYECEKLERİNİ DEĞİL, UMUT VE SEVGİ DOLU BİR GELECEĞİ DE MÜJDELEDİ.

HAYATA ANLAM KATANLAR DERNEĞİ,

Hayata Anlam Katanlar Derneği, Samsun’un Vezirköprü ilçesi Mahmatlı İlkokulu’ndaki öğrencilere giysi yardımında bulundu.

“Köy Çocukları Hayata Projesi” kapsamında yürüttükleri çalışmalarla, öğrencilere eşit eğitim fırsatları sunma hedeflerini sürdürdüklerini belirten Dernek Başkanı Murat Değirmenci, “Samsun’un kırsal mahallelerinde, şehirlerinde ve dünyanın dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi yerleşim birimlerindeki çocuklarımızın hayatlarına dokunmaya devam ediyoruz. Bugün burada, Vezirköprü ilçesi Mahmatlı İlkokulu’ndaki çocuklarımıza sadece giyecek değil, umut da götürüyoruz. İlerleyen günlerde de bu çalışmalarımızı hızlandırarak, daha fazla çocuğumuza ulaşmayı hedefliyoruz” dedi.

Samsun merkezli olarak faaliyet gösteren derneklerinin, sadece köy okullarıyla sınırlı kalmayarak tüm ilçelerde, ülkede ve dünya genelinde 6 farklı ülkede insani yardım projelerine imza attığını belirten Değirmenci, “Eğitim, özel ihtiyaç sahibi koruma faaliyetleri, insana dokunmak adına attığımız adımların sadece birkaçını oluşturuyor. Toplumumuzun her kesimine el uzatmaya devam edeceğiz” diye konuştu.