Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kılıçaslan; “Siyaset dilimiz birleştirici olmalı”

Gelecek Partisi Giresun İl

Gelecek Partisi Giresun İl Başkanı Murat Kılıçaslan önceki gün düzenlediği toplantıyla 6’lı masa haricindeki muhalefet parti il başkanları ile bir araya geldi.

Program, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ömer Duman, Memleket Partisi İl Başkanı Vehbi Güven, Türkiye Değişim Partisi Merkez İlçe Başkanı İlhan Kara, Zafer Partisi İl Başkanı Helim Aksu, Bağımsız Türkiye Partisi İl Başkanı Zafer Aktaş’ın katılımları ile gerçekleşti.

Giresun Gelecek Partisi İl Başkanı Murat Kılıçaslan yaptığı açıklamada, “Son yıllarda yaşanan yozlaşmayı ve kavga dilini bir yana bırakarak uzlaşmanın, istişarenin ve ortak aklın önemine vurgu yaptık. Bu tür toplantıların tekrar etmesini temenni ediyorum. Bundan sonraki süreçte halkımızın bize verdiği mesaj şudur ki; enflasyonun hat safhada olduğu, geçim sıkıntılarının arttığı, adaletin kalmadığı ve iktidar partisinin baskılarını üzerimizde hissettiğimiz bugünlerde bu tür diyalogların artmasının gerekli olduğunu belirtmek istiyorum.

Siyaset dilimiz birleştirici olmalı. Vatandaşın temel ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde ortak akıl ile projeler geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca bu vesile ile toplantımıza katılan kıymetli İl Başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.