Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaymakamlar KÖYDES projelerini görüştüler

Mayıs ayı Kaymakamlar Toplantısı

Mayıs ayı Kaymakamlar Toplantısı Sayın Valimiz Hasan Karahan başkanlığında, Yeşilgiresun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde yapıldı.

Toplantının açılışında konuşan Vali Karahan, 2017 yılı Mayıs ayı rutin Kaymakamlar toplantısında,  toplantı gündeminde yer alan hususları görüşmek üzere bir araya geldiklerini belirterek “Mayıs ayının kaymakamlar toplantımız hayırlı olsun, başarılı geçsin inşallah. Bu ay sezon açılıyor, KÖYDES çalışmaları başlıyor. Diğer yatırım faaliyetlerimizden başlayan projelerimiz hızlı bir şekilde devam ediyor.  Yine yaklaşan Ramazan ayı ile ilgili sosyal devletin gereği olarak hazırlıklarımız başladı. Sosyal yardımlaşma Vakıflarımızın bununla ilgili çalışmaları devam ediyor” dedi.

Toplantıda; bir önceki toplantıda, yapılması kararlaştırılan işlerin hangi aşamada olduğu da ele alındı. Bundan sonra yapılması gereken çalışmalar ve alınması gereken önlemler konusunda görüşüldüğü toplantıda, ilçeler arasındaki koordinasyon ve başta KÖYDES projeleri olmak üzere ilimiz genelinde yapılan yatırımların gerçekleşme oranları gözden geçirildi. Gecikme yaşanan ve hiç gerçekleştirilmeyen yatırımların gerekçeleri hususunda yetkililer tarafından Vali Karahan’a bilgi sunuldu.

Toplantıda ayrıca; eğitim, sağlık, ulaşım başta olmak üzere devam eden diğer yatırımlarla, il genelindeki emniyet ve asayiş olayları hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Vali Hasan Karahan başkanlığında yapılan toplantıya; Vali Yardımcısı Recep Uzal, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, İl Jandarma Komutan Vekili ile ilgili kurum amirleri katıldı.