Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kalıcı olmak istiyoruz

“FUTBOLCULARIMIZIN HEPSİ ÇOK KARAKTERLİ

“FUTBOLCULARIMIZIN HEPSİ ÇOK KARAKTERLİ ÇIKTILAR”

Süper Lig ekibimiz GZT Giresunspor’da, Teknik Direktör Hakan Keleş gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Çok sıkıntılı süreçlerden geçerek sezonu şampiyonluk kupasıyla noktaladıkları için mutlu olduklarını ifade eden Keleş; “Yazdığımız hikayenin sonunun güzel bitmesi sevincimizi ikiye katladı. Futbolcularımızın hepsi çok karakterli çıktılar. Başkanımız hep yanımızda oldu. Birlik ve beraberliği de sağlayınca takım olmayı başardık, bunu sahaya yansıtarak ipi göğüsledik” dedi.

“TRANSFER GÖRÜŞMELERİMİZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR”

Yeni sezon hazırlıklarını titizlikle yürüttüklerini belirten Keleş; “Yeni sezonda güçlü bir kadro kurabilmek için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Başkanımız ile birlikte hemen her gün irtibat halindeyiz ve iyi bir koordinasyonda çalışıyoruz. Planlı ve programlı bir şekilde hareket ediyoruz. İç transferde görüşmelerimiz sürüyor burada uygulayacağımız plan ve programımız belli. Dış transferlerle ilgili de takibimizde olan oyuncular var. Burada da bir liste oluşturacağım. Süper Lig’den de 3-4 yerli oyuncu transfer etmek istiyoruz. Şuan için kesin olarak anlaştık diyebileceğimiz bir oyuncumuz yok. Her türlü seçeneği titizlikle değerlendiriyoruz“ açıklamasında bulundu.

“ÖNCELİĞİMİZ SÜPER LİG’DE KALICI OLMAK OLACAK”

44 yıl aradan sonra tekrar Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren Giresunspor’un ilk sezondaki hedeflerinin ligde kalmak olduğunu vurgulayan Keleş; “Önceliğimiz Süper Lig’de kalmak. Sezon içerisinde güçlü, ne istediğini bilen, kararlı ve hırslı bir takım oluşturmamız gerekiyor. Bunun için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.