Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kafes balıkçılığına karşıyım

Milletvekili Kadir Aydın; “Benim

Milletvekili Kadir Aydın; “Benim adım sermaye vekili değil, benim adım milletvekili, milletim ne derse ben oradayım. Yöre halkı karşı çıktığı için bende kafes balıkçılığına karşıyım.”

Giresun’da bugün kafes balıkçılığıyla ilgili çok önemli bir toplantı yapılacak. Keşap’ın Yolağzı ve Düzköy köyü sahiline yapılması planlanan kafes balıkçılığı ile ilgili olarak Düzköy köyü Mazıyanı Plajında saat 12:00’de, basına açık halk toplantısı düzenlenecek. Toplantıda kafes balıkçılığına karşı çıkan vatandaşlara bilgilendirmelerde bulunulacak.

Konu hakkında dün Gazeteciler Derneği’ne ziyarette bulunan AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Kadir Aydın’a sorulan soru üzerine iki milletvekili de görüşlerini açıkladı. Cemal Öztürk, kafes balıkçılığının ekonomiye ve istihdama katkısından bahsederek projeyi destekleyen ifadeler kullandı. Kadir Aydın ise; “Kafes balıkçılığı konusunda ben farklı düşünüyorum. Benim adım sermaye vekili değil, benim adım milletvekili, milletim ne derse ben oradayım. Yöre halkı karşı çıktığı için bende kafes balıkçılığına karşıyım” ifadelerini kullandı.