Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İç sahada puan kaybı istemiyoruz”

Çotanakların teknik patronu Keleş;

Çotanakların teknik patronu Keleş; “Ümraniyespor engelini kayıpsız geçip üst sıralara doğru tırmanışımızı sürdürmek amacındayız.”

TFF 1. Lig temsilcimiz Giresunspor’da, teknik direktör Hakan Keleş, cumartesi günü oynanacak Ümraniyespor maçı öncesi gazetemize özel açıklamalar yaptı.

Ligde geçen haftayı Altay’da yaşanan koronavirüs vakaları nedeniyle maç yapmadan geçmek zorunda kaldıklarını hatırlatan Keleş, “Öncelikle Altay camiasına bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Covid 19 testleri pozitif çıkan herkese acil şifalar diliyorum” dedi.

Koronavirüs pandemisinin tüm olumsuzluklarına rağmen ligin devam ettiğini ve önlerine bakmak zorunda olduklarını kaydeden Keleş, “Cumartesi günü kendi evimizde Ümraniyespor ile karşı karşıya geleceğiz. Rakibimiz lige istediği gibi başlayamadı. Şiddetle puan ya da puanlara ihtiyacı olan bir takımla karşılaşacağız. Bizimde kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. En önemlisi de kendi evimizde artık puan kaybetmek istemiyoruz. Çok zorlu bir 90 dakika bizleri bekliyor. Bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. Takımımızda önemli bir eksik yok. Oyuncularımızın moral ve motivasyonları üst seviyede. Bu olumlu havayla çıkacağımız Ümraniyespor karşılaşmasını kazanıp, sıralamadaki yükselişimizi devam ettirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.