Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Görele evinde kaybetti

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’ndeki

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Görele Belediyespor, önceki gün evinde konuk ettiği Yenimahalle Belediyespor’a 37-28 kaybetti

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nin 11. Haftasında önceki gün Görele 13 Şubat Kapalı Spor Salonu’nda Yenimahalle Belediyespor’u ağırlayan temsilcimiz Görele Belediyespor, 2021 yılının son maçını 37-28 kaybetti. Görele’nin Sultanları alınan bu sonuçla birlikte 2 maç eksiğiyle birlikte ilk yarıyı 10 puanla 6. sırada tamamladı.

“ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ”

Görele Belediyespor’un baş antrenörü Mehmet Ali Binen, ilk yarının son maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını söyleyerek, “Bugün takımımı tanıyamadım desem yalan olmaz. Hep beraber kötü bir performans sergiledik. Bu mağlubiyeti biran evvel unutup, dersler çıkartarak önümüze bakmamız gerekiyor. Devre arasına girdik, üst sıralar için bu maçla birlikte önemli bir avantajı kaybettik. Fakat bizi buralara taşıyan da bu takımdı. Gereken telafi yapılacaktır. 4 Ocak’ta erteleme maçımız var, takıma 5 gün izin vereceğiz. Hafta sonu yeniden toplanacağız” dedi.