Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Görele Belediyesi’nden alt yapı atağı

Şehrin geleceği için alt

Şehrin geleceği için alt ve üst yapıda büyük hizmetleri gerçekleştirerek, Görele’de değişimin yüzünü yaşatan Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’in talimatlarıyla, Soğuksu Mahallesine de giriş yapan Belediye, tarihi bir an yaşattı.

Başlattığı alt ve üst yapı çalışmalarıyla şehrin birçok cadde ve sokağının kanalizasyon ve içme suyu şebeke hatlarını yenileriyle değiştiren Görele Belediyesi, Soğuksu Mahallesine de ilk kazmayı vurarak, alt yapı çalışmalarına başladı.

Bugününü ve yarınını düşünerek hareket eden Görele Belediyesi, alt ve üst yapı çalışmalarıyla şehrin görünümünü değiştirerek, halkımızdan büyük övgü alıyor.

Görele Belediye Başkanımız Tolga Erener, Belediye Başkan Yardımcıları Halil Ekiz ve Serkan Çınar ile çalışmaları yerinde takip ederek, bilgi aldı.

Belediye Başkanı Tolga Erener, şehrin alt ve üst yapı çalışmalarında her şeyin düşünülerek yapıldığını, yaşam kalitesini artıran ve standartlara uygun olarak yerine getirdiklerini söyledi.

İlçenin büyük mahallelerinden bir tanesi olan Soğuksu Mahallesinde de alt ve üst yapı çalışmalarına başlandığını belirten Başkan Erener, “Yıllardır çözülmesi beklenen Soğuksu Mahallesinin alt ve üst yapı sorununu baştan sonuna kadar çözmek için kolları sıvadık. Hayırlısıyla bugün ilk kazmayı vurarak, çalışmalara başladık. Amacımız mahallemizin kanalizasyon, içme suyu şebeke hatlarını yenileyerek, modern bir hale getirmektir. Alt ve üst yapı çalışmalarımızda her şey standartlara uygun düşünülerek yapılmaktadır. Göreleliler ve mahalle halkının memnuniyeti bizler için ön planda olmuştur. Her zaman şehrin geleceğini göz önünde bulundurarak, çalışmalarımızı artarak sürdürüyoruz” dedi.