Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor’dan Antep hikayesi

Yeşil beyazlı kulüp, resmi

Yeşil beyazlı kulüp, resmi sosyal medya hesaplarından 4 dakika 9 saniye süren Gaziantep FK deplasmanı hikayesini paylaştı

Çotanaklar, Süper Lig’in 10. Haftasında Gaziantep FK deplasmanında Sergio’nun attığı golle ve Perez’in kendi kalesine golle 1-1’lik sonuçla ayrıldı. Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından ise Gaziantep FK maçının perde arkası, maç öncesi yapılan motivasyon konuşmaları çekilen videolarla birlikte paylaşıldı.

“ONLARA UYMAYACAKSINIZ”

Paylaşılan görüntülerde Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, futbolculara şu sözlerle seslenerek sahaya gönderdi: “Bugün sizin için ve bizim için çok önemli bir maça çıkıyoruz. Önce rakibimizi bir anlamak lazım. Çok agresif oynayacak bir rakip. Siz asla onlara uymayacaksınız. Çünkü iç sahalarında agresif davranışlarla sizi germeye çalışacaklar. Bizim takımımızın disiplini, takımımızın taşıdı formanın armanın şerefini yere düşürecek hiçbir şeyi sizden istemiyoruz. Çünkü biz, futbol oynayacak ve her zaman futbolda disiplini sahada gösterecek bir takım olarak bu seneyi tamamlayacağız. Bize yakışan bu, Giresunspor takımı artık takım oluyor. Niye gol yemiyoruz, bir takım gol yemiyorsa takım oluyordur. Geçen Okan röportajında söyledi. Arkadaşlarım bana yardım ediyor, ben onlara yardım ediyorum. Eğer bir takım birbirine yardım ediyorsa zaten gol yemiyordur. Gol yemiyorsa da takım olmuştur. Aynı şeye devam edelim, birbirimizde yardım edelim. Bizi ayakta tutan şey bu. Nerelerden geldiğimizi biliyorsunuz. Çok altlardaydık bizim için çok şey, benim için de sizin için de çok şey söyleniyordu. Kazanıyoruz çok şükür. Bugün de size inanların sayısı arttı. Artmaya da devam edecek. Her futbolcu değerli. Görüyoruz ki onlara fırsat geldikçe herkes bir şey yapmaya çalışıyor. İnşallah bu maçta yeni kahramanlar çıkacak. Sahada mücadele etmekten asla vazgeçmeyin. Bıraktığınız an kaybederiz. Bugün sizin için çok zor bir maç olacak. Siz bu işin üstesinden geleceksiniz. Sonuna kadar enerjinizi verin ama aklınızla oynayın. Kazanmak için her şeyiniz var. Bu iyi gidişi devam ettirelim, Allah herkesin yardımcısı olsun.” dedi.

“MÜCADELE EDECEĞİZ”

Teknik direktör Hakan Keleş ise, kulüp başkanı Hakan Karaahmet’in konuşmasının ardından yaptığı mini motivasyon konuşmasında, “Biz iyi bir takımız ama maç kazanmak için bu yetmiyor. İyi takım olmak yetmez. Mücadele edeceğiz. Coşkulu ve beraber oynayacağız. Bunu çok yaptınız, bir kere daha yapacaksınız. Çıkın gösterin bunu.” ifadelerine yer verdi.