Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor’da ödeme krizi!

Çotanaklarda son zamanlarda etkisini

Çotanaklarda son zamanlarda etkisini ciddi bir şekilde gösteren futbolculara maaş ödememe konusu kamuoyunda büyük tepki çekti.

Süper Lig temsilcimiz GZT Giresunspor’da sancılı günler yaşanıyor. Sezon başında kadro planlaması yapılmadan transfer edilen oyuncuların hem sahada hem masada yol açtığı zararlar çığ gibi büyüyüp gidiyor.

ÖNCE PELU ŞİMDİ DE DOUGLAS

Geçtiğimiz hafta birikmiş alacaklarını alamaması sebebiyle federasyona başvuran ve ardından tek taraflı fesih hakkı kazanıp sözleşmesini feshederek şehirden ayrılan Joey Pelupessy’nin ardından, bir diğer futbolcu Douglas Bacelar’da kısa bir süre önce aynı gerekçeleri göstererek takımdan ayrıldı.

DEVAMININ GELECEĞİ İDDİA EDİLDİ

Pelupessy ve Douglas’ın tek taraflı olarak sözleşmesini feshederek takımdan ayrılmasının ardından, diğer yabancı futbolcuların bazılarının da aynı şekilde takımdan ayrılacağı iddia edildi. Bu isimlerin ise sezon başından bu yana çok nadir gözüken Yeni Zelandalı Joe Champness, son oynanan Fraport TAV Antalyaspor maçında rakip takım taraftarıyla tribünde yaşadığı sevinçten sonra savunması istenen Fransız asıllı Moritanyalı Souleymane Doukara ve şu sıralar ülkelerinden henüz dönmeyip 1-2 gün daha izin alan Shapi Suleymanov ile Sergio’nun olduğu ileri sürüldü.

GENÇ OYUNCULAR A TAKIM’A ALINDI

Takımda yaşanan bu durumdan sonra her ihtimal göz önünde bulundurularak alt yapıda ve U19 takımlarında oynayan bazı genç futbolcular A Takım ile antrenmanlara çıkartılmaya başlandı.

“BÖYLE GİDERSE SEZONU TAMAMLAYAMAYACAĞIZ”

Giresunspor taraftarları, takımın içerisinde bulunduğu bu durumdan duydukları memnuniyetsizliği sosyal medya aracılığıyla dile getirdi. Yeşil beyazlı renklere gönül vermiş taraftarların birçoğu, “Bu şekilde giderse sanırım sezonu tamamlayamayacağız. Umarım yöneticiler kısa bir süre içerisinde çözüm bularak 44 yıl aradan sonra çıktığımız bu ligde bizleri kalıcı yaparlar” şeklinde görüş bildirdi.