Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor küllerinden doğdu

Çotanakların yönetim kurulu üyesi

Çotanakların yönetim kurulu üyesi Temür, TFF 1. Lig’de tarihinin en başarılı dönemini yaşayan ve şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösterilen GZT Giresunspor’un başarısının sırrını; birlik, beraberlik ve doğru planlama olarak açıkladı

ÇOK ZORLU SÜREÇLERDEN GEÇTİK

TFF 1. Lig lider GZT Giresunspor’da, Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Temür, yeşil beyazlı camiada yaşanan gelişmeleri gazetemize değerlendirdi. Sezon başında büyük bir mali yükle kulübü devraldıklarını anımsatan Temür, Hakan Karaahmet başkanlığında Giresunspor’un adeta yeniden doğduğunu belirterek, “Gerçekten çok zor süreçlerden geçtik. Sezon başında ciddi bir borç yükü ve iç transferde sadece iki oyuncumuz vardı. Olağanüstü kongre öncesi izleyeceğimiz yol haritası hakkında planlarımız mevcuttu. Göreve gelir gelmez bunları devreye soktuk ve bugünlere geldik. Büyük bir yol kat ettik ama şuan biten hiçbir şey yok. Sezon başında Giresunspor bu sezon şampiyonluğa oynayacak deselerdi kimse inanmazdı. Çünkü ortada oluşan tablo belliydi” dedi.

DOĞRU PLANLAMA BAŞARIYI GETİRDİ

Ligde az maliyetli bir takımla şuan şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olarak gösterildiklerini kaydeden Temür; “Adana Demirspor’un, Yılport Samsunspor’un veya Altay’ın bütçeleri ortada. Biz sezon başında yaptığımız doğru planlama ve doğru transfer politikasıyla, takım içerisinde sağladığımız aile ortamıyla bugün buralardayız. Devre arasında transfer yapmayan üç takımdan biriyiz. Bu başarı Giresunspor’un doğru işler yaptığının en büyük kanıtıdır. Bu takım 12 maç üst üste kazanarak rekorları alt üst etti. Geldiğimiz noktada ciddi bir başarı elde ettiğimiz ortada ancak henüz işimiz bitmedi. Şampiyonluğa ilk kez bu kadar çok yaklaştık. Kalan 7 haftayı en az hasarla atlatıp bu şehrin adını Süper Lig’e yazdırmak istiyoruz. Bunu herkesten çok istiyoruz” diye konuştu.

HEP BİRLİKTE BU TAKIMI ŞAMPİYON YAPALIM

Temür, şehrin Giresunspor etrafında kenetlenmesiyle daha güçlü olacaklarının altını çizerek; “Bizim tek istediğimiz tek yumruk olmak. Biz ne kadar kenetlenir, bu takımın yanında maddi ve manevi ne kadar güçlü durursak, bu takım o kadar yol alır. Şuan şampiyonluğa çok az kaldı. Herkes her şeyi sadece 3-4 haftalığına unutup Giresunspor’un yanında olsun. Buna çok ihtiyacımız var. Giresunspor’un şehrin güçlü isimlerine ihtiyacı var. Gelin bugün her zamankinden daha fazla birlik olalım, beraber olalım ve hep birlikte bu takımı şampiyon yapalım” ifadelerini kullandı.