Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresunspor kaçan fırsatlara yanıyor

Süper Lig’in en az

Süper Lig’in en az gol yiyen ve en fazla pozisyona giren takımlarından biri olan Çotanakların, gol yollarında yaşadığı sorunu çözdüğü takdirde çok daha başarılı sonuçlar alacağına inanılıyor.

SAVUNMA GEÇİT VERMİYOR

Spor Toto Süper Lig’de 12. Hafta geride kaldı. 44 yıl sonra Süper Lig’de ilimizi temsil eden GZT Giresunspor, 12 maç sonunda; 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 10 puan topladı. Bu maçlarda 7 gol atabilen Çotanaklar, kendi kalesinde 12 gol gördü. 9 gol yiyen lig ikincisi Atakaş Hatayspor, 10 gol yiyen 3’ncü sıradaki İttifak Holding Konyaspor ve 11 gol yiyen lider Trabzonspor’dan sonra 12 golle ligin en az gol yiyen 4’üncü takımı olan GZT Giresunspor, savunma anlamında çok iyi bir performans ortaya koydu.

EN ÇOK POZİSYONA GİRENLERDEN

Defansta rakiplerine kolay kolay geçit vermeyen Yeşil Beyazlılar, aynı başarıyı hücum bölgesine ise taşıyamadı. Giresunspor ligin en çok pozisyona giren takımlarından biri olmasına rağmen, girdiği pozisyonları neticelendirmekte sorun yaşayınca sıralamada hak etmediği bir noktada 12. Haftayı 20 takımlı ligde 17. basamakta tamamlamak zorunda kaldı. Futbol otoriteleri Giresunspor’un gol sorununu çözdüğü takdirde Süper Lig’de çok daha başarılı sonuçlara imza atacağı yorumlarını yapıyor.

GOLCÜ ARAYIŞLARI ŞİMDİDEN BAŞLADI

Takımdaki eksikliğin herkes gibi farkında olan Giresunspor yönetimi ve teknik heyetinin ise, ara transferde gereken hamleleri yapmak için şimdiden arayışlara başladığı biliniyor. Yeşil Beyazlıların ikinci transfer döneminde bitirici bir santrafor ve iyi bir 10 numara takviyesi ile gol yollarındaki sorunu çözeceği ifade ediliyor.