Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun’da Jandarmadan Suçlulara Büyük Darbe: Aranan 7 Şahıs Yakalandı

Giresun İl Jandarma Komutanlığı tarafından 5-6 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleştirilen operasyonlarda, çeşitli suçlardan aranan 7 şahıs gözaltına alındı.

Giresun İl Jandarma Komutanlığı

Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışması sonucu Espiye, Çamoluk, Görele ve Merkez ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda yakalanan şahıslar, haklarındaki kesinleşmiş cezalarla birlikte cezaevlerine teslim edildi.

Espiye’de Suçlulara Darbe: İki Şahıs Yakalandı

Yapılan operasyonlarda, “Elde veya Üstte Taşınan Eşyayı Çekip Almak Suretiyle Hırsızlık” suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılan E.K. isimli şahıs, Espiye ilçesinde yakalanarak cezaevine gönderildi. Aynı ilçede yakalanan ve “Uyuşturucu Madde Bulundurma ve Ticareti” suçlarından 1 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ö.K. isimli şahıs ise Espiye L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.

Giresun’da Jandarmadan Suçlulara Büyük Darbe: Aranan 7 Şahıs Yakalandı

Çamoluk’ta Ceza Alan Şahıs Yakalandı

Çamoluk’ta yakalanan M.G. isimli şahıs, “Kaybolmuş veya Hata Sonucu Ele Geçmiş Eşya Üzerinde Tasarruf” suçundan 1 ay 26 gün hapis cezasına çarptırılmış olup, Şebinkarahisar K2 Tipi Açık Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edilmek üzere gözaltına alındı.

Görele ve Merkez İlçede Aranan Şahıslar Ele Geçirildi

Görele ilçesinde yapılan operasyonda, çeşitli hırsızlık suçlarından 3 yıl hapis cezası olan C.K. isimli şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi. Merkez ilçede ise “Kadına Karşı Basit Yaralama” suçundan 6 ay 22 gün hapis cezası bulunan A.K. yakalandı ve ceza infaz kurumuna teslim edildi.

Askeri Suç ve Uyuşturucu Madde Suçlarından Aranan Şahıslar Yakalandı

Espiye’de düzenlenen bir başka operasyonda, “Askeri Ceza Kanunu’na Muhalefet” suçundan aranan İ.A. ile “Uyuşturucu Madde İthal Etme” suçundan 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılan S.Ş. isimli şahıslar yakalanarak Espiye L Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi.

Giresun Jandarması’ndan Suçlulara Geçit Yok

Giresun İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, suç ve suçlularla mücadelede kararlılıkla çalışmalara devam edileceğini belirtti. Yapılan açıklamada, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen bu operasyonların Giresun genelinde artarak sürdürüleceği ve benzer operasyonların devam edeceği vurgulandı. Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin başarılı operasyonlarından dolayı tebrik ve teşekkürlerini ileterek, vatandaşların güvenliği için çalışmaların aralıksız sürdürüleceğini ifade etti.