Tirebolu Yılgın mevkiinde yaşanan trafik kazası, bölgede büyük üzüntü yarattı. Edinilen ilk bilgilere göre sahil yolunda seyir halindeki bir araç, henüz bilinmeyen nedenle kontrolden çıkarak dere yatağına savruldu. Kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralı olarak kurtarıldı.
TİREBOLU YILGIN MEVKİİNDE EKİPLER SEVK EDİLDİ
İhbarın ardından olay yerine sağlık, jandarma, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Dere yatağına düşen araçta bulunanlara ulaşmak için bölgede yoğun bir çalışma başlatıldı. Yaralıların olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
SAHİL YOLUNDA KAZANIN NEDENİ ARAŞTIRILIYOR
Tirebolu sahil yolunda meydana gelen kazanın nasıl yaşandığına ilişkin inceleme başlatıldı. Aracın yoldan çıkmasına neyin neden olduğu, yapılacak teknik ve adli değerlendirmelerin ardından netlik kazanacak. Hayatını kaybedenlerin kimliklerinin resmi işlemler sonrası açıklanması bekleniyor.

