Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Giresun’da adres bulamayanlar yetki istiyor”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun Milletvekili Dr. Orhan Erzurum hafta sonu mesaisini yoğun geçirdi.  Giresun Merkez halkından destek isteyen ve evlatlarına sahip çıkılmasını rica eden Milletvekili Dr. Orhan Erzurum, “Düğününüz olsa, davetiyede yazan adresi bulamayacak kişiler sizden yetki istiyor. Artık yeter, bizi bizden olan anlar. 7 Haziran seçimlerinde Giresun evladına sahip çıktı. Bu seçimlerde de sahip çıkmasını, bizleri yalnız bırakmamalarınızı rica ediyoruz” dedi.
Giresun Üniversitesinin 2015-2016 yılı 10. Yıl Akademik açılışına katılan Milletvekili Dr. Orhan Erzurum, Rektörlük binasından ayrılırken gazetecilere verdiği demeçte; 2006 yılında kurulan ve Akademik ve İdari personelimizin büyük çabaları ile her geçen gün büyüyen Üniversitemiz Rektörümüz Prof. Dr. Aygün Attar ile ayrı bir ivme kazanmıştır. Şehir olarak kapı kapı paralar toplanıp, arsalar satın alınarak kurulan Üniversitemiz, Dünyaya açılan kapımız, ekonomik bel kemiği olmuşken, bizler siyasetçiler ve parlamenterler olarak destek olmamız gerekirken, böyle önemli bir günde İktidar temsilcilerinin olmayışı bizleri derinden üzmüştür” dedi.
Ben şahsım adına buradan söz veriyorum, bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da Üniversitemizin, Rektörümüzü, İdari ve Akademik personelimizin her zaman yanında olacağım. Biz bu şehre hizmet etmek için yola çıktıksa, Üniversitemizi görmemezlikten gelmek mümkün değildir.