Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun’a Bakanlık yok!

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından

Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından dün açıklanan 64. hükümette AK Parti’nin önemli isimlerinden Giresun milletvekili Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Nurettin Canikli’nin bakan olarak yer almaması Giresun’da hem şaşkınlık hem de büyük hayal kırıklığı yarattı.  İsmi üzerinde son bir haftadan bu yana spekülasyon yapılan ve yeni hükümette yer alıp almayacağı merak konusu olan Canikli’nin son anda bakan olarak görevlendirilmemesi üzüntüye de yol açtı.
AK PARTİ ÇEVRELERİNDE ŞAŞKINLIK
Öte yandan Nurettin Canikli’nin 64.hükümette bakan olarak görev alamaması özellikle AK Parti içerisinde büyük bir şaşkınlığa yol açtı. Bazı partililer bakanlığına kesin gözü ile baktıkları Nurettin Canikli’yi kutlamak üzere önceden geceden itibaren Ankara’ya gitmişlerdi. AK Parti Giresun’da 1 Kasım seçimlerinde 7 Haziran’a göre oylarını büyük ölçüde artırmış 2 olan milletvekili sayısını da 3’e çıkartmıştı.
ORDU, SAMSUN, TRABZON VE BAYBURT’A BAKANLIK
64. hükümette Karadeniz den Ordu’dan Numan Kurtulmuş Başbakan Yardımcısı olarak hükümette görev alırken, Samsun’dan Akif Çağatay Kılıç Gençlik ve Spor Bakanı, Trabzon’dan Süleyman Soylu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Bayburt’tan ise Naci Ağbal Maliye Bakanı oldular.