Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun şampiyonluk istiyor

Çotanakların Asbaşkanı Kurt; “Sezon

Çotanakların Asbaşkanı Kurt; “Sezon sonunda şampiyonluk kupasını camiamıza armağan etmek için her türlü fedakarlığı yapmaya devam edeceğiz” dedi.

TFF 1. Lig lideri GZT Giresunspor’da, Kulüp Asbaşkanı İsmail Kurt, camia olarak tamamen Süper Lig’e kilitlendiklerini ifade etti.

Giresun halkının 44 yıllık özlemine son vermekten başka bir şey düşünmediklerini kaydeden Kurt, gazetemize özel yaptığı açıklamada; “Ligin bitimine 7 hafta kala en yakın rakibimizin 5 puan önünde lider durumdayız. Matematiksel olarak Süper Lig için önemli bir avantajımız var. Kalan maçlarımızda toplayabileceğimiz maksimum puanları toplayıp sezon sonunda şampiyonluk kupasını taraftarlarımıza ve camiamıza armağan etmek istiyoruz” dedi.

Deplasmanda 2-0 kazandıkları Yılport Samsunspor maçından sonra oyunculara verdikleri izinin bittiğini hatırlatan Kurt; “Çarşamba günü itibariyle ligin 28. Haftasında sahamızda İstanbulspor ile oynayacağımız zorlu maçın hazırlıklarına başladık. Takımımızda moraller yerinde. Lige verilen milli maç arasına oldukça moralli girdik. Takımımızda sakatlığı bulunan Sergio’nun durumu iyiye gidiyor, Samsunspor maçında aldığı darbeyle burnu kırılan Hüsamettin Tut’ta ameliyat oldu ve tedavisi sürüyor. Bu oyuncularımızın İstanbulspor maçına yetiştirilebilmesi için yoğun mesai harcanıyor. Aranın ardından oynayacağımız İstanbulspor maçına da 3 puan parolasıyla hazırlanıyoruz” diye konuştu.