Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun Belediyesini geri alacağız

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, “Birlik beraberlik içinde, ortak akılla hareket ederek, emanet verdiğimiz Giresun Belediyesi’ni geri alacağız, pek çok ilçe belediyesini de kazanacağız” dedi.

CHP Giresun Milletvekili Elvan

Milletvekili Gezmiş, CHP Giresun İl Örgütü’nün 38. olağan kongresinde yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı vererek şöyle konuştu:
“Cumhuriyet tarihinin en zor dönemini yaşıyoruz. 21 yıldır ülkeyi yönetenler yanlış politikalarının zirvesindeler. Ekonomi batmış durumda, her gün her şeye zam yağıyor. En temel ihtiyaç olan eğitim, sağlık başta olmak üzere her alanda sorunlar tavan yapmış durumda, alım gücü bitti. Yaşlılar perişan, emekliler perişan ve geleceğimiz olan gençler umutsuz.
Kadın cinayetlerinin ardı arkası kesilmiyor. Hak yok, hukuk yok. Çevre felaketleri ise had safhada.

KARANLIĞA TESLİM OLMAYACAĞIZ

Saymakla bitmeyen sorunlar ortadayken, bu sorunları çözmeye yaklaşmayan hükümet, şimdilerde yeni anayasa yapmaya kalktı, sanki mevcut anayasayı uyguluyorlarmış gibi! Medeni kanunu silbaştan değiştirme hesapları içindeler. Laikliği yok saymaya, kadın haklarını yok etmeye kararlılar.
Bizler bu ülkeyi karanlığa, gericiliğe teslim etmeyeceğiz. Biz mecliste sizler sahada sesimizi duyuracağız. Eşit, özgür, şiddetsiz bir Türkiye’yi, herkesin anayasal haklardan eşit yararlandığı bir ülkeyi, hukukun üstünlüğü, basın ve ifade özgürlüğünü hayata geçirip, adaletli bir ülkeyi hep birlikte inşa edeceğiz.

BELEDİYELERİ KAZANIP, HALKIMIZA UMUT OLACAĞIZ

Yeni göreve başlayacak başkanımız ve yönetim kurulu da yerel seçimlerin kaptanı olacak, hem ili hem de ilçeleri motive ve organize edecek.
Giresun milletvekili olarak ben de her daim sizlerle omuz omuza olacağım ve başarıya odaklanacağız. Önce emanetimizi geri alacağız, yeni kalelerimizde de CHP bayrağını dalgalandıracağız ve halkımıza umut olacağız.

UZUNALİOĞLU’NA TEŞEKKÜR, ŞENYÜREK’E BAŞARILAR

Geçen dönem basından sorumlu il başkan yardımcılığı görevini yapmaktan onur duyduğum tüm yöneticilere Başkanım Av. Gültekin Uzunaloğlu’nun şahsında teşekkür ediyorum.
Aynı sağlık camiasının parçası olduğumuz yeni Başkanımız Doktor Gökhan Şenyürek ve yönetimini de kutluyor, başarılar diliyorum.”