Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GESOB’ta ortalık toz duman!

Giresun Esnaf ve Sanatkârlar

Giresun Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinin 3’er kişiden oluşan denetim kurulu ile disiplin kurulu üyeleri Gümrük ve Ticaret Bakanlığı müfettişleri tarafından görevlerinden alındı. Görevden alınmayı GESOB Başkanı Ali Kara’da doğruladı. Kara, olayın kasıtlı yapıldığını öne sürdü ve “1962 yılında kurulan odamız ilk kez Giresunlu bir bakanının döneminde böyle bir incelemeye tabi tutuldu. Odamızın tüm hesapları didik didik edildi” dedi.

GEREKÇE NE?
GESOB Başkanı Ali Kara görevlerinden alınan denetim kurulu üyeleri Osman Şen, Regaip Aksoy ve Necdet Şen’in ortaokul mezunu olduklarını, müfettişlerin lise mezunu varken bu isimlerin denetim kuruluna giremeyeceklerini söylediklerini bunun üzerine 3 arkadaşın görevlerinden alındıklarını ve yerlerine yedekte bulunan Güce Oda Başkanı Mehmet Yılmaz ile Mobilyacılar Odasından Ziya Musaoğlu ve Madeni Sanatkârlarlar Odasından Ufuk Levent’in getirildiklerini söyledi. Kara disiplin kurulu üyeliği görevlerinden alınan Hüseyin Meşe, Mustafa Aydın ve Hüseyin Çelik’in yerlerine ise atama yapılmadığını söyledi.

“HODRİ MEYDAN”
GESOB Başkanı Ali Kara, müfettiş gönderilerek odanın teftiş ettirilmesinden gocunmadıklarını ancak olayın kasıtlı yapıldığını kaydetti.
Kara, “Biz, Giresunlu bir vekilimiz bakan oldu, bize katkısı olur diye beklerken o bu işleri yapıyor. Seçimde karşımıza çıkamayanlar işi başka yönlere çekiyorlar, bizim seçimden korkmuyoruz, kaçmıyoruz, güçleri varsa buyursunlar gelsinler hodri meydan” dedi.