Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GEDİKKAYA NİHAL ŞEN PARKI AÇILDI

Giresun Belediyesi Park ve

Giresun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Gedikkaya Mahallesi Nihatbey Caddesi üzerinde yapılan parka geçen yıl yaşamını yitiren Giresun Lisesi dönem birincisi Nihal Şen’in ismi verildi. Belediye Başkanı Kerim Aksu, hüznü ve sevinci birlikte yaşadıklarını söyledi.
Gedikkaya Nihal Şen Parkının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Kerim Aksu, bu parkın açılışında hüznü ve sevinci birlikte yaşadığını belirterek; “Bugün çok zor bir açılıştayız.  Nihal Şen Giresun Lisesi’ni birinci olarak bitirmişti. Diplomasını ben vermiştim. Geçen yıl 5 Ağustos tarihinde yaşamını yitirmesi bizleri derinden üzdü. Allahtan gelene bir şey diyemiyoruz. Ailesine, tekrar sabırlar diliyorum. Öğretmenlerinin talebi üzerine Nihal Kızımız artık bu parkta yaşayacak. Ailesi, arkadaşları, öğretmenleri Nihal’i burada yaşatacak” dedi.
Gedikkaya Mahallesi Muhtarı Gençağa Karaman, belediyemizin yaptığı parkın açılışına katılan, Başkan Kerim Aksu ve tüm katılımcıları saygıyla selamladığını, parka Nihal Şen isminin verilmesinin ayrı bir anlam taşıdığını söyledi.
Kızını geçen yıl 5 Ağustos tarihinde geçirdiği beyin kanaması sonucu kaybeden baba İmdat Şen,” Nihal’i anlatmak mümkün değil. Kızımızın adının yaşatılması için öğretmenlerinin, arkadaşlarının çabasına ve Belediye Başkanımız Kerim Aksu’ya çok teşekkür ediyorum. Bu davranış bizi çok mutlu etti ” şeklinde duygularını ifade etti.
Gedikkaya Nihal Şen Parkının açılışına, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Eşi Müge Aksu, CHP İl Başkanı Necati Tığlı, Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker, belediye meclis üyeleri, önceki dönem belediye başkanlarından Hasan Karaibrahim, Belediye Başkan Yardımcıları, mahalle muhtarları, Nihal Şen’in ailesi, öğretmenleri, arkadaşları, belediye birim müdürleri ve Gedikkaya Mahallesi sakinleri katıldı.