Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Farkı açmak istiyoruz”

Çotanakların Asbaşkanı Kurt; “Rakiplerimizin

Çotanakların Asbaşkanı Kurt; “Rakiplerimizin birbirleriyle oynayacakları bu hafta sahamızda ağırlayacağımız Ankaraspor’u yenip takipçilerimizle aramızdaki puan farkını biraz daha açmak amacındayız.”

TFF 1. Lig lideri Giresunspor’da, Kulüp Asbaşkanı İsmail Kurt, cumartesi günü Çotanak Spor Kompleksi’nde ağırlayacakları Ankaraspor’u Giresun’dan eli boş göndermek istediklerini söyledi.

Ligdeki 10 maçlık galibiyet serisine bu hafta bir yenisini daha eklemek istediklerini ifade eden Kurt, gazetemize özel yaptığı açıklamada; “Giresunspor olarak Süper Lig hedefimiz doğrultusunda çok iyi bir gidişatımız var. Ligde oynadığımız son 10 maçı kazandık. Şimdi önümüzde Ankaraspor karşılaşması var. Rakibimizi cumartesi günü Çotanak Spor Kompleksi’nde konuk edeceğiz. Bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. Hedefimiz her zamanki gibi 3 puan. Tüm planlarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Takımımızda moraller yerinde. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz sonsuz. Bu zorlu doksan dakikayı kazanıp haftayı kayıpsız geçmek ve rakiplerimizle aramızdaki puan farkını biraz daha açmak istiyoruz” şeklinde konuştu.