Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Demi̇r: “2023 Yılında 536 Mi̇lyon Tlli̇k Yatırımla Ulaşım Altyapımızı Güçlendi̇rdi̇k”

YAPIMI TAMAMLANAN YOL

YAPIMI TAMAMLANAN YOL

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 2023 yılında il genelinde 536 milyon TL’lik yol yatırımı gerçekleştirildiğini belirterek, “Ekiplerimizin, şehrimizin dört bir yanında yaptığı çalışmalarla ulaşım altyapımız daha güçlü hale geldi” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, 452 araç ve 755 personel ile 2023 yılında 566 kilometre sathi kaplama, 42 kilometre sıcak asfalt, 93 kilometre beton yol olmak üzere toplam 701 kilometrelik yol kaplama çalışması gerçekleştirdi. Ayrıca 21 kilometrelik yeni imar yolu çalışması yapıldı. 103 kilometre yol genişletme çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, 2023 yılında toplam 536 milyon TL’lik yol yatırımı yaptı.

“Kendi tesislerimizde ürettiğimiz malzemeleri kullanarak, kendi ekiplerimizle yollarımızı yaptık”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yol sorunu olan mahalle kalmaması adına çalışma yürüttüklerini söyledi. Samsun’da ulaşım altyapısının güçlü hale geldiğini belirten Demir, “Ekiplerimizin gece-gündüz demeden şehrimizin dört bir yanında yaptığı çalışmalarla ulaşım altyapımız daha güçlü hale geldi. Bu noktada 2023 yılını yol çalışmaları anlamında çok verimli bir şekilde geçirdik. ‘Yapılamaz’ denilen yolları yaptık ve tüm bunları yaparken ‘yüksek verimlilik’ ilkesini uyguladık. Kendi ekip, ekipman ve kurumsal kabiliyetimize güvenerek çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Kendi tesislerimizde ürettiğimiz malzemeleri kullanarak kendi ekiplerimizle yollarımızı yaptık. Bu bize yüksek kaliteli yolları daha hızlı ve daha az maliyetle yapmamızı sağladı. Hem maliyeti büyük oranda düşürüp hem de hızlı şekilde kırsalda yol sorununu çözen örnek bir çalışmayı ortaya koyduk” diye konuştu.