Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇÖPÜN KADERİ ÇED RAPORUNDA!

Giresun İl Genel Meclisi

Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Mürşit Gürel,  Aksu’daki deniz kenarına dökülmekte olan çöp sahasının ÇED raporunun ardından boşaltılmaya başlanacağını açıkladı.

Giresun’un yıllardan bu yana tartışmalı konusu olan çöp sorunuyla ilgili olarak İl Genel Meclisin de çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Meclis Başkanı Mürşit Gürel, ”ÇED Raporu çıktıktan sonra çöp sahaları boşalmaya başlayacak” diye konuştu.

“Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ve İl Özel İdaresi’nin çeşitli önerileri var” diyen Gürel, “Eski çöp sahasının kıyı kenar çizgisinde yeni bir düzenleme yapılması ve buranında kamu yararına kullanılabilecek hale getirilmesi için hem çöpün kaldırılması veya nasıl kaldırılacağının çözümü yolunda önerilerimiz var. AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Yılmaz Can beyin projeleri arasında bulunan ‘Doğu Park’ projesi kapsamında Çerkez ve Torburnu arasında kalan alanın regülasyon alanı olarak belediye tarafından işlendikten sonra tahkimatının yapılıp oradaki çöpün de ayrıştırılması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı üzerinden vekillerimiz ve Başbakan Yardımcımız aracılığı ile bizde buradan alt yapısını hazırlayarak bir çalışma başlattık. Önümüzdeki günlerde bunu da inşallah hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.