Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Danışma Meclisi Espiye’de toplantı

Milletvekili Bülent Bektaşoğlu: “AKP,

Milletvekili Bülent Bektaşoğlu: “AKP, OHAL VE KHK’larla FETÖ soruşturmalarından kendini korumak için bir rejim kuruyor. Buna izin vermeyeceğiz.” 

CHP Espiye İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı yaptı. Toplantıya, CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, İl Başkanı Necati Tığlı, delegeler, il ve ilçe, kadın ve gençlik kolu yöneticileri ve partililer katıldı.
İlçe Başkanı İbrahim Akgün, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, “Bu toplantıları bundan sonra da sık sık yaparak parti içi demokrasimizi güçlendireceğiz. Her türlü eleştiri ve özeleştiriyi yapacağız” dedi.

İl Başkanı Necati Tığlı ise, genel merkez düzeyinde katıldığı toplantılar ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu ise, toplumda 15 Temmuz sonrasında oluşan birlik ve beraberliğin AKP tarafından bozulduğunu belirterek, “OHAL ve KHK’lar FETÖ’yle mücadeleden çok demokrasi üstünde baskıcı bir sistem kurmak için kullanılıyor. Bir OHAL rejimi yaratılıyor” ifadesini kullandı.

FETÖ soruşturmalarını dikkatle takip ettiklerini söyleyen Milletvekili Bektaşoğlu “Biz mazlumların, mağdurların yanında, zalimlerin karşısındayız” dedi.
Bektaşoğlu, şunları söyledi: “Partimize de, bana da pek çok şikayet geliyor. Yüzlerce kişinin dilekçeleri var. 60 kişiyle yüz yüze görüştüm.  Gerçekten suçsuz olduklarına inandıklarımızın şikayetlerini CHP hukuk komisyonu, TBMM insan hakları ve dilekçe komisyonlarına yolladık.  Bylock denilen sistem telefonda yüklü, sendika üyesi oldu, bankaya para yatırdı, çocuğunu falan okulda okuttu diye suçlanan kişiler var. Bunların delil olup olmadığı tartışılıyor, kararı yargı verecek. Ancak bu kişileri aileriyle birlikte mağdur etmek hukuk dışıdır, insan hakkı ihlalidir.”

“GİRESUN’U TAKİP EDİYORUZ”

TBMM’de bu konuda çalışmalar yapacağını söyleyen Bektaşoğlu, “Giresun’u takibe aldık. Soruşturmalardaki ölçüyü AKP kendi içindeki FETÖ örgütlenmesi için neden kullanmıyor,  eski yeni milletvekillerine, il, ilçe teşkilatlarına, kendine yakın işadamlarına, bürokratlara neden dokunulmuyor? AKP kendini bu örgütlenmenin dışında tutmak için idari, hukuki her türlü yolu deniyor. Buna izin vermeyeceğiz” dedi.
CHP Danışma Meclisi Toplantısı, Temel Siyasi Eğitim Programını bitirenlere belge verilmesi töreniyle sona erdi.