Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bulancak’a 4 yılda 15 okul

Bu haberin fotoğrafı yok

MEB Bulancak’a 4 yıl içerisinde 15 okul ve öğrenci yurdu yapılmasını projelendirdi, okulların büyük bölümü tamamlanarak hizmete açıldı.  AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Akoğlu, eğitim alanında Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımının 4 yıl içerisinde gerçekleştirildiğini açıkladı.

Bulancak’ta Milli Eğitimin yatırımları hız kesmeden devam ediyor.  AK Parti Bulancak İlçe Başkanı İbrahim Akoğlu, ilçeye son 4 yıllık süre içerisinde 15okuln yapımının projelendirildiğini bu okullardan Kovanlık Çok Programlı Anadolu Lisesi, Güzelyalı İlkokulu, Bulancak 19 Eylül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Öğrenci Yurdu, Bulancak Anadolu İHL Bahri İsmet Erdoğan erkek öğrenci yurtlarının tamamlanarak hizmete girdiğini söyledi. Akoğlu, Bulancak Fen Lisesi ve öğrenci pansiyonu ile Anadolu İmam Hatip Lisesinin temelinin atıldığını, İH Ortaokulunun yerinin alındığını ve ihale hazırlığına başlanıldığını kaydetti. Akşemsettin Mesleki Teknik Anadolu Lisesinin bahçesine yapılması planlanan ilkokulun ise ihale işlemlerine başlanıldı.
“ÖĞRENCİLERE MODERN HİZMETLER SUNULUYOR”
AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Akoğlu, ilçede özellikle taşımalı eğitimin sorunsuz devam ettiğini, hizmete açılan pansiyonlarda odalarda ranzalı sistemin devreden çıkarıldığını ve öğrencilerin 3-4 kişilik odalarda kaldığını kaydetti. Akoğlu, “Pansiyonlarda kalan öğrencilere modern hizmetler verildiğini, kahvaltı ve yemek hizmetlerinin yanı sıra temizlik hizmetlerinin de çağır gerektirdiği modern makinelerle yapıldığını ifade etti.