Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu Maçı Kazan

44 yıllık Süper Lig

44 yıllık Süper Lig hedefinin peşinden koşan GZT Giresunspor, bu akşam sahasında ağırlayacağı Royal Hastanesi Bandırmaspor’u devirip, şampiyonluk yolunda dev bir adım atmak için sahaya çıkacak. İki maçtır puana hasret olan Çotanaklarda, tek hedef galibiyet olarak belirlendi.

TFF 1. Lig lideri GZT Giresunspor, Süper Lig yolunda bugün çok önemli bir maça çıkacak. Çotanaklar, 26. Haftanın açılış maçında bu akşam saat 19.00’da, Çotanak Spor Kompleksi’nde, Royal Hastanesi Bandırmaspor’u konuk edecek. İki takım arasındaki kritik müsabakayı hakem Koray Gençerler yönetecek. Ligde oynadığı son iki maçı kaybeden GZT Giresunspor, Royal Hastanesi Bandırmaspor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Yeşil Beyazlılar rakibini devirip iki maçlık kötü gidişe ‘dur’ demek ve Süper Lig yolunda çok önemli bir engeli kayıpsız geçmek için mücadele edecek. Giresunspor’da sarı kart cezalısı Anthony Uzodimma bu maçta forma giyemeyecek. Tedavisi devam eden Sergio’nun da oynamasının zor olduğu bildirildi.

TFF 1. LİG 26. HAFTA

GZT GİRESUNSPOR – ROYAL HASTANESİ BANDIRMASPOR

Stat: Çotanak Spor Kompleksi

Hakemler: Koray Gençerler, Gökhan Memişoğlu, Baran Eraslan

GZT Giresunspor: Onurcan, Hayrullah, Sergen, Diarra, Hüsamettin, Mehmet Taş, Erol Can, Nalepa, Caner Hüseyin, Eren Tozlu, Balde

H. Bandırmaspor: Zülküf, Feyyaz, Onur, Halilovic, Mehmet, Doğan, Landel, Gökay, Taha, Del Valle, Pote