Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

BİTSİN BU HASRET

Çotanaklar, bugün saat 16:00’da

Çotanaklar, bugün saat 16:00’da deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. 5 haftadır galibiyet alamayan temsilcimiz, zorlu rakibini mağlup ederek kötü gidişata dur demek istiyor.

Yukatel Kayserispor – GZT Giresunspor 16:00

Kadir Has Stadyumu

Kayserispor: Bilal, Hosseini, Mert, Onur, Carole, Attamah, İbrahim, Ramazan, Cardoso, Bertolacci, Gavranovic

Giresunspor : Okan, Sergen, Diarra, Zeki, Behich, Flavio, Traore, Chiquinho, Sergio, Shapi, Doukara

Hakemler : Ali Palabıyık, Serkan Olguncan, Gökhan Barcın

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz GZT Giresunspor, ligin 26. haftasında bugün saat 16:00’da deplasmanda Yukatel Kayserispor’a konuk olacak. Her iki taraf için de kritik önem taşıyan mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek. Temsilcimiz Giresunspor’da sakatlıkları bulunan Erol Can Akdağ ile Arda Kılıç, kırmızı kart cezalısı Alexis Perez ve süresiz kadro dışı bırakılan Emre Taşdemir kadroda olmayacak. Rakip Kayseri’de ise koronavirüse yakalanan Mustafa Pektemek, sakatlıkları devam eden Lung, Emrah, Mensah ile kart cezalısı Uğur Demirok forma giyemeyecek.

Öte yandan iki takım arasında ligin ilk devresinde Giresun’da oynanan maç 1-1’lik beraberlikle sonuçlanmıştı. 2014-15 sezonunda her iki takımda TFF 1.Lig’deyken Kayseri’de oynan maç ı 4-0’lık skorla ev sahibi takım kazanmıştı.

“KAZANAN TARAF OLMAK İSTİYORUZ”

GZT Giresunspor’un Kulüp Basın Sözcüsü Halil İbrahim Önal, Kayserispor maçı öncesi yaptığı açıklamada güzel futbolla, hak ederek 3 puan almak istediklerini söyledi. Önal, yaptığı açıklamanın tamamında, “Hafta içinden bu yana takımımız çalışmalarını çok güzel bir şekilde sürdürdü. Kayserispor son zamanlarda iyi bir ivme yakaladı, iyi takım ancak biz de iyiyiz. İnşallah üç puana uzanan taraf biz oluruz.” dedi.