Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Birlikteliğimiz sürecek”

AK Parti Giresun İl

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü ve yönetim kurulu üyelerinden Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’na nezaket ziyareti.

15 Temmuz darbe girişimi sürecinde ortaya konulan tepki dolayısıyla teşekkürlerini ifade eden AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü; “Süreçte desteklerinizden dolayı milletimiz adına teşekkür ederiz. Bu olayların sonucunda hayır çıkar umut ediyoruz. Toplumumuzun tüm katmanlarının birleşmesi ve ülkemizin siyasi-sivil toplum örgütleri başta olmak üzere tüm kesimlerinde normalleşme sürecine girmiş olması bizler açısından çok hayırlı olmuştur. Bu birliktelik sürecinin her açıdan devam etmesini umut ediyoruz” dedi.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu; “Bu ülke hepimizin,15 Temmuz Darbe Girişimi İranlaşma süreciydi ve milletimizin ortak tepkisiyle bundan kurtulduk.

Aslında Allah tüm İslam alemine yardımcı oldu, çünkü Türkiye’yi İslam’ın başkenti olarak görüyorum. Olayların başladığı geceye dönersek ilk etapta bir karamsarlık yaşadığımız doğrudur. Ancak Cumhurbaşkanımızın halka seslenmesi ve vatandaşların sokaklara çıkarak darbe girişimine dur demesi, olumsuz giden tüm dengeleri değiştirdi. Ardından siyasilerimizin bu ülkenin bağımsızlığı için Beştepe’de yer alan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya gelmesi ve birliktelik mesajı çok iyi oldu” açıklamasını yaptı.