Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Birlikte başaracağız”

Ibrahima Balde; “Bu kadar

Ibrahima Balde; “Bu kadar emeği küme düşmek için yaptığımıza inanmıyorum, daha iyilerini yapacağız ve aile olarak bunu başaracağız”

“BUGÜNLERİ GERİDE BIRAKACAĞIZ”

GZT Giresunspor’un Senegalli golcüsü Ibrahima Balde, önemli açıklamalar yaptı. Sözlerine Giresunspor’un ligde bulunduğu konumu değerlendirerek başlayan İbrahima Balde, “Giresunspor bir aile takımı, birlik beraberlik takımı, şu anda bulunduğumuz konum tatmin edici değil ama inşallah bu birlik ve beraberlikle bugünleri hep beraber atlatacağız ve bugünleri geride bırakacağız” dedi.

“HEPİMİZ STRES YAŞAYABİLİYORUZ”

Takım olarak zorlukları aşacaklarını ifade eden Balde; “İşimiz gereği hepimiz stres yaşayabiliyoruz. Bu işimizin doğasında var ama bunları hep birlikte aşacağız. Çünkü daha önce de söylediğim gibi Balde, Umut ya da Doukara veya hocamız tek başına yapamaz, biz bir şeyleri başaracaksak hep birlikte başaracağız. Ve bu şekilde başarıya ulaşacağız. Şu an ki pozisyonda olmamızın sebebi biziz aslında. Biz buradaysak bu durumdan da biz çıkacağız. Bu kadar emeği küme düşmek için yaptığımıza inanmıyorum, daha iyilerini yapacağız ve aile olarak bunu başaracağız” diye konuştu.

“GİRESUN’DA ÇOK MUTLUYUM”

Giresunspor’da oynamaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Ibrahima Balde; “Giresun’da olduğum için Giresunspor’da oynadığım için çok büyük mutluluk duyuyorum. Ve başkanımıza çok büyük saygı duyuyorum. Buraya gelip onun için oynadığım için çok mutluyum. Çılgın taraftarlarımızı çok seviyorum. Onları her zaman stadımızda görmek istiyorum. Onların gelip rakip üzerinde baskı kurduklarını gördüklerinde bu mutluluk artıyor. Bizler üzerinde baskı kurduklarında da bizlerin onlar için bu işi yapmamız gerektiğini daha fazla hissediyoruz” ifadelerini kullandı.

“MALATYASPOR’U YENMEK İSTİYORUZ”

Ibrahima Balde, cumartesi günü sahalarında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile oynayacakları kritik karşılaşmayı kazanmak istediklerini de sözlerine ekledi.