Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bektaşoğlu’ndan turizm çalıştayı tepkisi!

Bu haberin fotoğrafı yok

CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, Trabzon’da yapılan Karadeniz Turizm Çalıştayına Giresun’daki kuruluşların davet edilmemesine tepki gösterdi.

Trabzon’da geçtiğimiz hafta 4 bakanın katılımıyla gerçekleştirilen Karadeniz Bölgesi Kültür ve Turizm Çalıştayı’na, Giresun Valisi dışında kimsenin çağrılmamasına CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu’ndan tepki geldi. Bu çalıştayda Giresun’un temsil edilmemesini yadırgadığını söyleyen Bektaşoğlu, bakanlığın Karadeniz turizmi politikası içinde Giresun’un olmadığını savundu.
“NEDEN SADECE AKP MİLLETVEKİLLERİ DAVET EDİLDİ?”
Bektaşoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı bütçe görüşmeleri sırasında konuyu Bakan Mahir Ünal’a sordu. Çalıştaya,  Giresun’dan milletvekilleri, belediye başkanı, üniversite, STK ve diğer kuruluşların davet edilmemesini eleştiren ve “Karadeniz sadece Trabzon ve Rize’den ibaret değil” diye konuşan Bülent Bektaşoğlu, “Bu çalıştay, AKP milletvekilleri, bu partiye mensup belediye başkanları ve il-ilçe başkanlarının katıldığı tek taraflı bir siyasi toplantıya dönüştürülmüştür” Çalıştayda 4 bakanın, sadece birkaç ili kapsayan turizmle ilgili mesajlar vermesini de eleştiren CHP Milletvekili, “Bu çalıştay, turizmle kalkınma ve gelişmeyi bekleyen Giresun ve bölgedeki diğer iller arasında hayal kırıklığı yaratmıştır. Giresun Karadeniz ili değil mi? şeklinde konuştu.   Bakan Ünal bu eleştirilere cevap vermekten kaçınırken, sadece Bektaşoğlu’nun Giresun’a turizm il müdürü ve uzman ataması konusundaki isteğine “onunla ilgileniyoruz, yakında gerçekleşecek” demekle yetindi.