Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Erener esnafa saat hediye etti

Görele Belediye Başkanı Tolga

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, ilçede faaliyet gösteren tüm esnafları işyerlerinde ziyaret ederek, esnaflara Görele temalı saat hediye etti.
Belediye Başkanı Tolga Erener’e esnaf ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcısı Halil Ekiz, Başkan Danışmanı Erkan Öncü, Belediye Meclis üyelerinden Ömer Öztürk, Mustafa Çınar ve Nahide Yayla’da eşlik etti.
Başkan Erener, esnaflara Görele temalı saatlerini vererek, 2017 yılının bol kazançlar getirmesi temennisinde bulundu.

Göreve geldikleri andan itibaren Görele’de değişimin yüzü olduklarını belirten Başkan Erener, “Üretmiş olduğumuz projeler ve göreve geldiğimiz daha ilk günden başlattığınız çalışmalarla ilçemizin çehresini değiştirmeye başladık. Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yaptık. Görele’yi daha yaşanabilir bir kent haline getirmeye çalışıyoruz. 2017 yılında da çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. Hizmet yaparken, proje geliştirirken her zaman esnafımız ve vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret gösterdik. Rutin olarak esnaf ve vatandaşlarımıza yönelik ziyaretlerde bulunarak, talep ve sıkıntılarını dinledik. Bu esnaf ziyaretimizde ise onlara bir jest yaparak, içini şirin ilçemiz Görele’nin resimleriyle donattığımız bir saat hediye ettik” dedi.

Başkan Erener, esnaflara 2017 yılında bol kazançlar temennisinde bulunarak, “2017 yılının başta ülkemize ve tüm dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesi temenni ediyorum. Bu vesile ile hizmet etmekten onur duyduğum esnaflarımızın, vatandaşlarımızın yeni yılını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.