Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Asfalt Yollarla Ulaşım Konforu Artırılıyor

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENT MERKEZİ VE KIRSAL BÖLGELERDE YAPTIĞI BSK ASFALT YOL ÇALIŞMALARIYLA KENTİN ULAŞIM ALTYAPISINI GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR. BU KAPSAMDA ESKİ MAKRO AVM’NİN BULUNDUĞU BÖLGEDE YER ALAN 1379. SOKAK’TA YAPILAN SICAK ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMASIYLA YENİLENEN YOLDA ULAŞIM DAHA KONFORLU HALE GETİRİLİYOR. SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DEMİR, “SAMSUNUMUZDA ULAŞIM ALTYAPISI ARTIK DAHA GÜÇLÜ. BSK SICAK ASFALT ÇALIŞMALARIMIZLA YOLLARIMIZDAKİ KALİTEYİ VE KONFORU DAHA DA ARTIRDIK” DEDİ.

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KENT

Samsun Büyükşehir Belediyesi, eski Makro AVM’nin bulunduğu bölgede yer alan 1379. Sokak’ın asfaltını yenileyerek ulaşımı daha konforlu hale getirdi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi kırsal bölgelerdeki mahallerin yol problemlerini tek tek ortadan kaldırırken kent merkezinde bir yandan yeni imar yolları açıp bir yandan mevcut yolları yenilemeye devam ediyor. Bu kapsamda Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Eski Makro AVM mevkiinde yer alan 1379. Sokak’ta BSK asfalt kaplama yol çalışması yapıldı. Yenilenen yolda ulaşım daha konforlu hale getiriliyor.

Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı İlkadım Şube Şefi Yasin Emre Ceylan, “600 metre uzunluğunda toplam 10 metre genişliğindeki yolumuzda BSK sıcak asfalt kaplama çalışmalarımız devam ediyor. En kısa sürede sıcak asfalt çalışmamızı tamamlayarak burayı güvenli bir şekilde trafiğe açıp ulaşımı sağlayacağız” diye konuştu.

“Gayret, hakkaniyet ve samimiyetle çalışmaya devam ediyoruz”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ‘Kent merkezi ve kırsala eşit hizmet’ ilkesi doğrultusunda hareket ettiklerini belirterek, “Kentimizde yol yapım konusunda büyük bir atılım gerçekleştirdik. Kırsal bölgelerdeki mahallelerimizin yol problemlerini tek tek ortadan kaldırdık. ‘Yapılamaz’ denilen çalışmalar yaptık. Kent merkezinde de yeni yollar açtık, yeni kaplama çalışmalarıyla yollarımızı daha konforlu hale getirdik. Samsunumuzda ulaşım altyapısı artık daha güçlü. BSK sıcak asfalt çalışmalarımızla yollarımızdaki kaliteyi ve konforu daha da artırdık. Tüm ekiplerimiz kentimizin dört bir yanında yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Samsun için gayret, hakkaniyet ve samimiyetle çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.