Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amatör sporun önemine değinildi

Gençlik ve Spor İl

Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan başkanlığında, Şube Müdürleri, A.S.K.F. Başkanı Sinan Işık ve Giresun Merkez’de faaliyetlerini sürdüren amatör spor kulüpleri temsilcileriyle Batlama Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonunda tanışma ve dayanışma toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda, Giresun’u spor anlamında daha iyi noktalara taşıyabilmek için yapılacak çalışmaların durum değerlendirmesi yapıldı. Giresun’da spor potansiyelini artırmak ve daha fazla gencimizi spora kazandırmak için spor kulüpleriyle fikir alışverişinde bulunuldu. Kulüplerin yapmış oldukları çalışmalar ve çalışmaların genel bir değerlendirmesi yapıldı. Sportif anlamda yaşanan eksiklikler ve bunların çözüm aşamasında kulüplerin görüş ve önerileri dinlendi.

Kulüp temsilcilerini tek tek dinleyen Spor İl Müdürü Çalgan; ‘‘Çocuklarımız ve gençlerimize karşı sorumluluklarımız var. Onları kötü alışkanlıklardan korumak ve topluma faydalı bireyler kazanma yolunda Gençlik ve Spor faaliyetlerine kanalize etme noktasında çok çalışmamız gerekiyor. Bu anlamda gençlerimize sahip çıkarak onlara güzel spor ortamları oluşturduklarından dolayı amatör spora gönül veren değerli kulüp başkanları ve temsilcilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“BU BİR FİKİR CİMNASTİĞİ TOPLANTISIDIR”

Bu tür toplantıların faydalı olacağına dikkat çeken Çalgan, “Bu bir fikir cimnastiği toplantısıdır özünde. Her zaman akıl akıldan üstündür düsturuyla hareket ettik. Burada ortaya çıkacak fikirlerden istifade edeceğiz. İnşallah güzel bir sonuç alacağız ve başarılı olacağız” dedi.

“HER ADIMI DESTEKLER, ÇAĞRILAN HER YERE GİDERİZ”

Yapılan toplantının önemine değinen Çalgan; “Ben bu toplantıyı çok önemsiyorum. Giresun’da sporun daha iyi yerlere gelmesi adına atılan her adımı destekler, çağrılan her yere gideriz. Yeter ki ortaya güzel şeyler çıksın” diye belirtti.

“ÇOK YÖNLÜ ÇALIŞMAMIZ LAZIM”

Spor, gençliğin olmazsa olmazı diyerek vurguluyan İsmail Çalgan, “Spor en büyük tanıtım ve ekonomidir, çok yönlü çalışmalıyız ve maksimum oranda yararlanmalıyız. Spor, gençlerimizin olmazsa olmazıdır. İnşallah amatör sporda daha ileriye gidebilmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Eğer bu işle can-ı gönülden ilgileniyorsak başarının gelmemesi mümkün değil. Çeşitli spor dallarında Giresun’un adını duyurmak önemli. Bu vesileyle 2022-2023 sezonunda tüm kulüplerimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Toplantı sonrasında Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Tolga Ödemiş, Spor İl Müdürü İsmail Çalgan’a hediye takdiminde bulundu.