Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Amasya Belediyesi hizmet binasının tabelaları değiştirildi

AMASYA (AA) – Amasya'da,

AMASYA (AA) – Amasya'da, belediye hizmet binasının tabelaları değiştirildi.

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı'nın talimatı üzerine belediye hizmet binasının tabelaları değiştirilerek, "T.C. Amasya Belediyesi" yazılı yeni tabelalar asıldı.

Sarı, belediye konukevinde düzenlediği basın toplantısında, belediye binasına "T.C." ibaresini koymakla sevenle sevgilisini buluşturduklarını söyledi.

Geçmişte olanlara bakmanın doğru olmadığını, geleceğe bakmak gerektiğini dile getiren Sarı, "Ben düne bakmam. Dün ne oldu da böyle oldu, bunu herkes biliyor ama beni de ilgilendirmiyor. Ben bugüne bakıyorum." ifadesini kullandı.

Belediye binasında bildiği kadarıyla eskiden hep "Türkiye Cumhuriyeti" yazdığını anlatan Sarı, şunları kaydetti:

"Şöyle bir baktım, bizim belediyede 'Türkiye Cumhuriyeti' yazmıyor. Belediyenin ırmak tarafına bakan cephe istikametinde büyük bir 'Amasya Belediye Başkanlığı' yazıyordu. Onun üstüne 'Türkiye Cumhuriyeti'ni koyduk. Belediyemizin giriş kapısında 'Amasya Belediyesi' yazıyordu. Onun üstüne de 'Türkiye Cumhuriyeti Amasya Belediye Başkanlığı' yazdık. Yine belediyemizin girişinde sağ tarafta ufak bir tabela astık, vatandaşımızın, yoldan geçenin dikkatini çeksin diye. 'Türkiye Cumhuriyeti Amasya Belediye Başkanlığı' yazdık. Onur duyuyorum, gurur duyuyorum. Böyle bir şeyin bana nasip olmasından mutlu oluyorum."