Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aksu, “Almanya’ya direkt uçuş istiyoruz”

Bu haberin fotoğrafı yok

Ordu Giresun Havalimanı’ndan en fazla uçuşu gerçekleştiren Anadolu Jet Mart ayında Giresun ve Ordu için Avantaj Rotası kampanyası düzenledi. Anadolu Jet Başkanı İbrahim Doğan tarafından Ordu Giresun Havaalanı’nda düzenlenen toplantıya katılan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, beklentileri dile getirerek, yurtiçi uçuşların yanında Almanya’ya direkt sefer konulmasını istedi. Anadolu Jet Başkanı İbrahim Doğan Doğan; “Mart ayında Ankara’ya sabah kalkışlı, akşam dönüşlü karşılıklı seferlere başlayacağız. İstanbul Sabiha Gökçen için de planlama yapıyoruz. Buraya sizlerin fikirlerini almaya geldik” dedi.
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, yaptığı konuşmada, havaalanının Giresun’a, Ordu’ya önemli bir fırsat sağladığına dikkat çekerek; “Giresun ve Ordu gurbetçisi çok olan iller. İstanbul’da iki ilin nüfusu ilk dört arsında. Almanya’da, Avrupa’da, Amerika’da, Japonya’da Giresun’un, Ordu’nun önemli nüfusu var. Giresun’un nüfusundan İstanbul’da yaşayan hemşerilerimiz daha fazla. Ben de gurbetçi bir ailenin mensubuyum. Yurtiçinde beklediğimiz direkt uçuşların planlanması çok güzel. Özellikle yaz aylarında Almanya’dan direkt uçuş yapılması iki ilimizin de önemli bir beklentisidir” dedi.
Mart ayında Anadolu Jet İstanbul ve Ankara yolcularına gidiş dönüş ve bir gece konaklamalı 190 TL, öğrencilere % 30 indirim kampanyası düzenledi. Ayrıca Mart ayı süresince Giresun ve Ordu illerinde anlaşmalı lokanta, otel ve fındıkçılarda Anadolu Jet yolcularına indirim uygulanacak.