Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’daki şehitlerimizi andık

Giresun Dernekler Federasyonu tarafından

Giresun Dernekler Federasyonu tarafından organize edilen Afyonkarahisar İscehisar Doğanlar Köyü’ndeki Giresun Şehitliği anma törenine, İstanbul ve Giresun’dan binlerce yurttaşımız katıldı.

Giresun Belediyesi bu yıl yapılan anma törenlerine bir otobüsle merkez mahalle muhtarlarının katılımını sağladı.  Federasyon Başkanı Mehmet Kuğu yaptığı açış konuşmasında, tarihi kahramanlığı yaşatan dedelerimizi ve Giresunluların canları ile vatan toprağına sahip çıkmalarını dünya ya anlatmamız gerektiğini belirterek,  vatan için şehitlerimize koşan ve katkı sağlayan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Giresun Dernekler Federasyonu önceki başkanı ve İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Giresunlu şehitlerin kahramanlık hikâyesinin geçtiği alanın milli park olarak ilan edildiğini, şehitliğin bulunduğu tepeye,  bir Giresun Evi yapılacağını söyledi.

Bu yıl yapılan anma törenlerine katkı sağlayanlara Giresun Federasyonu tarafından plaket verildi. Belediye Başkanı Kerim Aksu adına düzenlenen plaketi Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç basın danışmanı Mustafa Öztürk’e verildi.  Öztürk, Başkan Aksu’nun selamlarını ilettikten sonra merkez muhtarlarla şehitlerimize geldiklerini ifade etti.

Afyonkarahisar Giresun Şehitliğindeki anma törenlerine, Giresun, Bursa, İstanbul dernekleri, belediyeler, belediye başkanları milletvekilleri, İscehisar kaymakamı, belediye başkanı ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.