Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AB Atık Su Arıtma Projesinde sona gelindi

Giresun Belediyesi tarafından Avrupa

Giresun Belediyesi tarafından Avrupa Birliği IPA fonlarından finanse edilecek olan Giresun Atık Su Arıtma ve Altyapı Tesisleri Projesi çalışmaları devam ediyor.
Giresun Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılan bilgilendirme toplantısında konuşan  Belediye Başkanı Kerim Aksu; “Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız projenin artık son detaylarını görüşüyoruz, şehrimize hayırlı olsun. Projenin bu güne gelmesinde emeği geçen AB yetkililerine, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına ve belediyemizin yetkililerine teşekkür ediyorum. Gelecek elli yılımızı ilgilendiren önemli bir çalışmayı el birliği ile gerçekleştiriyoruz”  dedi.
AB Türkiye Delegasyon proje temsilcisi Asuman Özaltay ise yaptığı değerlendirmede şu görüşlerini paylaştı; “Giresun Belediyesi bu projeyi çok istiyor. Proje tamamlanma aşamasında  ve son durumu yerinde inceledik. Gelinen bu noktadan ve devam eden süreçten oldukça memnunuz . Bundan sonraki aşamalarında sorunsuz geçeceğini umut ediyorum.”
Konuşmaların ardından proje hakkında eğitmen Şule Mansur  bir sunum yaptı.
Atık Su Arıtma Tesisi ve Altyapı Tesisleri Projesi bilgilendirme toplantısına; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı  AB Yatırımları Dairesi Başkanlığı yetkilileri, AB Türkiye Delegasyonu yetkilileri, DSİ ve İller Bankası Genel Müdürlüğü, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ersoy, Fen İşleri Müdürü Ergun Altıyaprak, Hukuk İşleri Müdürü Selçuk Beyazyüz, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Ozan Faik Kılıç ve ilgili mühendisler katıldı.