Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Bu haberin fotoğrafı yok

TRABZON (AA) – TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Balta, mesajında, büyük fedakarlıklarla kazanılan bağımsızlık mücadelesi sonucunda kurulan Cumhuriyetin, 96. yılına ulaşmasının haklı gururunu yaşadıklarını belirtti.

Cumhuriyetin toplumun herhangi bir kesimi için değil, milletin tamamına ait bir yönetim biçimi olarak kabul edildiğini vurgulayan Balta, "Cumhuriyet cumhurundur, halkındır, herkesindir. Ayrım gözetilmeksizin herkes, Cumhuriyetimizin gerçek sahibidir. Ülkemizin her köşesinde refah ve huzur ikliminin hakim olması için milletçe birbirimize kenetleniyor, istiklalimizi, cumhuriyetimizi ve demokrasimizi tehdit eden bütün şer odakları karşısında azim ve kararlılıkla mücadele ediyoruz." ifadesini kullandı.

Balta, Barış Pınarı Harekatı'nın amacına da değinerek, şunları kaydetti:

"DEAŞ, PKK, KCK, PYD ve YPG varlığını sonlandırmak, hudutlarımızın ve halkımızın güvenliğini sağlamak, bir barış koridoru tesis ederek Suriyeli kardeşlerimizin kendi evlerine, topraklarına dönüşlerini gerçekleştirmek amaçlanmıştır. Ülkemizin de içinde yer aldığı bölgeye barış ve huzurun getirilmesi amacıyla yürütülen Barış Pınarı Harekatı istediğimiz neticeye kavuşmuştur. Bu vesileyle harekata katılan tüm güvenlik güçlerimizi kahramanlık ve fedakarlıklarından dolayı kutluyorum. Harekat sırasında şehadet mertebesine ulaşan başta kahraman ve fedakar silah arkadaşlarımız olmak üzere asker, sivil tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Türkiye'nin aydınlık bir geleceğe adım adım yürüdüğü bir dönemde, bir olarak, birlik olarak, milletimiz için bu toprakları vatan kılan değerlere sonuna kadar sahip çıkarak yolumuza devam edeceğiz. Hiçbir gücün, hiçbir kötü niyetin, hiçbir kirli emelin bizi yolumuzdan döndürmesine izin vermeyeceğiz."