Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Eşref Bodur CHP’den adaylığını açıkladı

Aralık ayının 8’inde gerçekleştirilecek

Aralık ayının 8’inde gerçekleştirilecek olan kongre öncesi Espiye ilçe teşkilatının güçlü sesi Eşref Bodur CHP ilçe başkanlığına adaylığını ilçe binasında gerçekleştirmiş olduğu toplantı ile basın mensuplarına ve partililere açıkladı.
CHP Espiye ilçe binasında gerçekleştirilen toplantıya çok sayıda partili katıldı. Adaylığını parti binasında gerçekleştirmiş olduğu konuşma ile adaylığını açıkladı.

Bodur yaptığı konuşmada, “1975 yılında CHP Gençlik Kolları Başkanlığı’ndan itibaren mücadelemi verdim. Başka partilere kaçan oylarımızı geri alarak CHP’nin oyunu Espiye’de ikiye katlayacağız. Bunu hep birlikte yapacağız. Espiye de yerel iktidara talibiz. Dostlarım güzel günler bizleri bekliyor. CHP olarak bana fırsat verirseniz önümüzdeki mahalli seçimlerde belediye başkanlığı içi direneceğim. İl genel meclisi üyeliğini kazanacağız. Espiye de mevcut oyları ikiye katlayacağım. Ufkumuz açık yolumuz açık Baharımız açık; kongremiz kutlu olsun. 8 Aralık’ta gerçekleştirecek olduğumuz CHP Espiye ilçe başkanlığı Kongresine ben Eşref Bodur adayım. Dirençle, Umutla, İnançla, Kararlılıkla, Sürekli bıkmadan usanmadan yılmadan İnanarak gururla ifade edeceğim. Tek yürek, Tek ses, Tek yumruk eşitlik özgürlük kardeşlik hak hukuk adalet çağdaşlık barış, birlik dayanışma ve beraberlik içinde sevgide, saygıyla birleşerek birbirlerine kenetlenen, ön yargılardan uzaklaşmış, Düşünceler fikir ayrılıkları ve yaşama bakış açıları farklı olsa dahi yıkıcı olmadan yapıcı olacak şekilde eleştiri ve öz-eleştiri içinde parti içi demokrasinin işletildiği özellikle parti içinde paylaşmaya özen göstereceğiz. Ben Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Eşref Bodur Kongrede kaybetsen de kazansam da kazanan partimiz Cumhuriyet Halk Partisidir. Kazanan ailem demekten gurur duyduğumuz Cumhuriyet Halk Partisidir, Kaybeden ise bizleri bölmeye, parçalamaya, Bizi birbirimize düşürmeye çalışanlar olacaktır. İlçe kongresine adaylık düşünenlere, aday olacak olan; arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim Kazanan parti içi demokrasi olsun. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olsun. Kazanan Espiye olsun” dedi.