Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’den MHP İl Başkanı Öz’e tepki

Bu haberin fotoğrafı yok

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, MHP İl Başkanı Müjdat Öz’ün Piraziz Belediye Başkanına karşı takındığı tavra ve yaptığı eyleme tepki gösterdi.

Tığlı, “Siyaset ciddi bir iştir. Randevu almaya gelip Piraziz Belediye Başkanımızın il dışında olduğunun bildirilmesine rağmen bu başkan yok diye kapı önünde fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaşmak, ancak başka bir siyasi partiye yanaşarak siyaset yapanların çalışma yöntemidir.

Sosyal belediyeciliğin ve demokrasinin en güzel yaşandığı Giresun İlimiz ve Piraziz İlçemiz güzel çalışmalarıyla her zaman örnek olmuştur. Tek adamlığa, diktatörlüğe, sapkınlığa, ekonomik krize, ülkeyi yönetememelerine rağmen, AKP yanında yer alan MHP bugün de dün olduğu gibi ittifakıyla AKP’nin gölgesinde siyasetini yapmaya çalışmaktadır. Biz vatanseverler, Ülkesini sevenler olarak dimdik durarak bu siyasilere hiçbir zaman ödün vermeyeceğiz. Sonuç olarak MHP İl Başkanının bu yaptığı sosyal medya kabadayılıklarına asla prim, ödün vermeyeceğiz. İl Örgütü olarak Piraziz Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu’nun her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.