Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zonguldak'tan kısa kısa

Bu haberin fotoğrafı yok

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından düzenlenen "Çelik Sektörü Kümelenme Analiz Çalışması Başlangıç" toplantısına başkanlık yaptı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Zonguldak, Karabük ve Bartın illerindeki demir-çelik sektörü ile bağlantılı sektör temsilcilerinin yanı sıra kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütü yetkililerinin bulunduğu toplantıda katılımcılara ayrıntılı sunum yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, toplantıda gelecek süreçte yapılacak çalışmaların yanı sıra faaliyetlerin ve hedeflerin değerlendirildiği kaydedildi.

– Bağımlılıkla mücadele toplantısı

Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş başkanlığında "Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu" toplantısı gerçekleştirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Vali Bektaş başkanlığında yapılan toplantıda, kamu kurum ve kuruluşlarının ocak ayı içerisinde yaptığı bağımlılıkla mücadele çalışmalarının yanı sıra geçen yılın 12 aylık madde kullanım profil analiz formu verilerinin değerlendirildiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, Zonguldak Yeşilay tarafından Türkiye Yeşilay Cemiyeti'nin 2019-2020 hedeflerini ve faaliyetlerini içeren sunum yapıldığı ifade edildi.