Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vinç Kantarı Yük Hücresi Satış Firması

Yük hücresi ve vinç

Yük hücresi ve vinç kantarı özelikle lojistik sektöründe en çok ihtiyaç duyulan sistemler arasında yer alıyor. Elektronik vinç kantarları mobil vinçler ve tavan vinçlerde kullanılmak üzere üretilmiş olan ağırlık ölçüm sistemleridir.

Bu sistemlerin kullanımı sayesinde üretim ve lojistik daha hızlı olur ve zamandan da tasarruf edilmesi sağlanır. Vinç kantarlarının farklı kapasitelere sahip olan çeşitleri mevcuttur. Bunlar arasında 10 tonluk vinç kantarı 5 tonluk vinç baskülü ve 2 tonluk vinç kantarı en çok talep gören ve kullanılan modellerdir. Vinç baskülü yük hücresi aracılığı ile tartım yapar. Bu sistemlerin kolay okunabilen dijital ekrana sahip olan çeşitleri de mevcuttur.

Vinç Kantarlarının Kullanılmış Olduğu Alanlar 

Vinç kantarları günümüzde pek çok farklı sektörde kullanılıyor. Bu kantarların kullanımı sayesinde fabrikaların depoların şantiyelerin ve limanların işleri kolaylaşıyor.  Ve zamandan tasarruf ediliyor. Platformlu vinç kantarları dengeleme özelliğine sahiptir ve yükün taşınması sırasında ortaya çıkabilecek her türlü risk bu sayede ortadan kaldırılmış olur.

Platformlu vinç kantarları tavan vinçlerine kaldırma ekipmanlarına ve mobil vinçlere kolay bir şekilde monte edilebilir. Vinç kantarı satım alırken sektörünüzün ihtiyaç duyduğu modeli tercih etmeniz çok önemlidir. Vinç kantarı fiyatları ise ürünün sahip olduğu model özelliğine bağlı olarak farklılık gösterir. Loadcell dinamometre ve vinç kantarlarını detaylı bir şekilde incelemek için http://Weilo.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.