Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye’de bir ilk

Akıllı tarımın Türkiye’de ilk

Akıllı tarımın Türkiye’de ilk adımı DOKAP desteğiyle Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu’nda atıldı.

“TARIM KODLAMA ATÖLYESİ” KURULDU

Giresun’un Piraziz ilçesindeki 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu’nda çok önemli bir projeye daha imza atıldı. DOKAP desteğiyle Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu’nda; “Tarım Kodlama Atölyesi” projesi hayata geçirildi ve akıllı tarımın ilk temelleri atıldı. Bu projenin şuanda Türkiye’de ilk ve tek olduğu ifade edildi.

MENGİ TEBRİK ETTİ

DOKAP Başkanı Yusuf Mengi, Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu’nda DOKAP desteğiyle kurulan Tarım Kodlama Atölyesi’ni ziyaret etti. Okul yönetiminden proje hakkında detaylı bilgiler alan Mengi, çalışmalardan memnuniyetini dile getirerek, projede emeği geçenleri kutladı ve başarılarının devamını diledi.

SIRADA 5 PROJE DAHA VAR

DOKAP ve Piraziz Kaymakamlığı arasında imzalanan altı atölyelik anlaşmanın devamında Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu’nda; E-Spor Atölyesi, 3D Tasarım Atölyesi, Resim Atölyesi, Müzik Atölyesi ve Ahşap İşleme Atölyesi’nin de 2021 yılında faaliyete geçirileceği bilgisi paylaşıldı. Toplam proje bedelinin 730 bin TL olduğu, tarım kodlama atölyesinde bu bedelin sadece 200 bin TL’lik kısmının kullanıldığı öğrenildi.