Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tüm ekipler sahada

Giresun Belediyesi, kent genelinde

Giresun Belediyesi, kent genelinde etkili olan şiddetli yağış sonrası vatandaşların mağduriyet yaşamaması için tüm ekipleriyle sahada yer aldı.

Giresun Belediyesi’ne bağlı, Giresun İtfaiye Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü afetin ilk dakikalarından itibaren hem ihbarlara anında cevap verdi hem de herhangi bir sorun yaşanmaması adına çalışmalarını sürdürdü.

Tüm araç, gereç ve personellerle sel afetinin yaraları sarmaya çalıştıklarını kaydeden Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, hem altyapıda hem de üstyapıda gerekli tüm çalışmaları gerçekleştirdiklerini söyledi.

Başkan Şenlikoğlu, meteoroloji uyarılarını da dikkate alarak teyakkuz halinde olduklarının altını çizerek, “Bölgemiz ve ilimizde etkisini gösteren aşırı yağışlar sonrası ilk andan itibaren ekiplerimizle birlikte şehrimizin dört bir yanında olumsuz bir durum yaşanmaması adına yoğun mesai harcadık. Şehrimiz mevsim normallerinin üzerinde bir yağış almıştır. Hamdolsun, şehrimizin altyapı ve üstyapısında büyük çapta olumsuz bir durumla karşılaşmadık. Mesai arkadaşlarımızla teyakkuz halindeydik ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her birinin emeklerine sağlık. Devam eden yağışların getirebileceği tüm olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmanızı rica ediyorum. Selden etkilenen tüm ilçelerimize ve komşu illerimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.