Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tosya'dan deprem bölgesine yardım

KASTAMONU (AA) – Tosya

KASTAMONU (AA) – Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, topladıkları iki kamyon yardım malzemesini Elazığ'a gönderdiklerini bildirdi.

Kavaklıgil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Belediye olarak Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlar için yardım kampanyası başlattıklarını söyledi.

İki gün süren kampanya kapsamında iki kamyon yardım malzemesi topladıklarını anlatan Kavaklıgil, "Türk milleti, her il ve ilçede yardım kampanyası başlatmış bulunmakta. Biz de Belediye Başkanlığı olarak başlattığımız yardım kampanyasında 2 kamyon kuru bakliyat, giyecek, mont, ısıtıcı gibi ihtiyaçların karşılanmasıyla Elazığ'ın Sivrice Belediyesine yardımlarımızı gönderdik." dedi.

Türk milletinin doğusuyla, batısıyla, güneyiyle, kuzeyiyle büyük bir aile olduğunu vurgulayan Kavaklıgil, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti, bütün ihtiyaçları en acil şekilde giderecektir. Vatandaşlarımız vicdanen rahat olabilmek adına depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını bir nebze de olsa kendileri karşılamak istiyor. Bundan dolayı ilçemizde yaşayan bütün hemşehrilerime bu duyarlı davranışlarından ötürü çok teşekkür etmek istiyorum." diye konuştu.