Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“THY Ordu-Giresun seferleri için karar aldı”

THY Yönetim Kurulu’nun Ordu-Giresun

THY Yönetim Kurulu’nun Ordu-Giresun Havalimanı seferlerine 2015 yılı içinde başlanması için yönetim kurulu kararı aldığını söyleyen Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, “Hayırlı olsun” dileğinde bulundu. THY’nin Giresun için müjde niteliğindeki kararını Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli açıkladı. Bakan Canikli, “Türk Hava Yolları Ordu-Giresun Havalimanı’na uçuşların 2015 yılı içinde hemen başlatılması için gerekli kararını almıştır. Böylece Giresunlu hemşerilerimizin büyük bir sevinçle ve özlemle beklediği havalimanımız da hızla faaliyete geçecek.

İki şehrimizin de hayali olan bu proje, uzun uğraşlar sonunda hayata geçiriliyor. Hükümetimizin Ordu ve Giresun’umuzun ekonomisine, çehresine, kültürüne büyük katkı sağlamak üzere hazırladığı ve tamamlanmak üzere olan bu projenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi. Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu’nun kararında “2015 yılı içerisinde Ordu-Giresun Havalimanı seferlerine başlanması için Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı Yönetim Kurulu tarafından karar alınmıştır” denildi.

Böylece deniz üzerine inşa edilen üçüncü havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı’nın faaliyete geçmesi ve uçuşların başlaması için resmi süreç tamamlandı. Havalimanı inşaatının kısa süre içinde tamamlanmasını müteakip THY seferleri de başlatılacak.