Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tarım Kredi Sigortası tazminatı ödedi

Bu haberin fotoğrafı yok

Espiye ilçesi Soğukpınar Beldesi Dikmen mahallesinde Tarım Kredi Kooperatifine kaza sigortası yaptıran ve iş kazası sonrası hayatını kaybeden İlyas Kavran’ın (64) ailesi 100 Bin TL para aldı.

427 sayılı Espiye Tarım Kredi Kooperatifinin 3685 nolu ortağı olan ve 4 ay önce bahçede çalışırken iş kazası sonrası hayatını kaybeden İlyas Kavran (64) kaza sonrası Tarım Kredi Kooperatifinden 120 TL pirim ödeyerek yaptırdığı ortak kaza sigortasına karşılık geride kalan eş ve çocuklarına 100 Bin TL tazminat ödemesi yapıldı. Tazminat ödemesinde, vefat eden İlyas Kavran’ın eşi Rahime ve oğlu İsmail Kavran Tarım Kredi kooperatifleri Trabzon Bölge Müdürü Ergin Çubukçu, Espiye Tarım Kredi Kooperatif Müdür Hasan Kılıç, Yönetim kurulu Başkanı Saffet Çelik, Yönetim Kurulu üyesi Selami Küçükaydın’da hazır bulundu.

Espiye Tarım Kredi Kooperatifinde düzenlenen törende konuşan Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon Bölge Müdürü Ergin Çubukçu, “Bu tür olayları duymak bile bizleri çok etkiliyor. Sizlerin acısının tarif edilemeyecek kadar büyük olduğunu düşünüyorum. Yüce Allah’tan İlyas Kavran’a rahmet, sizlere sabır diliyorum. Allah kimseye eş açısı, çocuk acısı yaşatmasın. Allah geride kalanlara sabır selamet versin. Bu tazminat gideni gideri getirmez ama geride kalanlara bir nebze olsun teselli olur. Sizlere yapılan bu ödeme, biraz da olsa sizlerin acısını hafifletebildiyse, bizde bundan mutluluk duyarız. Bunun için Tarım Kredi Kooperatifleri her zaman ortaklarının iyi ve kötü günlerinde yanındadır. Ortaklarımızın Güvenli Ortak Kaza Sigortası yaptırmaları için çaba sarf ediyoruz.  ” dedi.

Konuşmanın ardından Tarım Kredi kooperatifleri Trabzon Bölge Müdürü Ergin Çubukçu, Espiye Tarım Kredi Kooperatif Müdür Hasan Kılıç, Yönetim kurulu Başkanı Saffet Çelik, Yönetim Kurulu üyesi Selami Küçükaydın tarafından 100 Bin Lira İlyas Kavran ailesinin eşi Rahime ve oğlu İsmail Kavran’a teslim edildi.

FİKRET BIYIK