Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 172. kuruluş yıl dönümü

ARTVİN (AA) – Tapu

ARTVİN (AA) – Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 172. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Artvin Tapu Müdürü İlker Ihlamur, Kadastro Müdürü Kenan Öztürk ve kurum personeli, Vali Yılmaz Doruk'u makamında ziyaret etti.

Vali Doruk, Tapu ve Kadastro teşkilatının önemli bir kuruluş olduğunu belirterek, "Tapu ve kadastro işlemlerinde vatandaş memnuniyeti çok önemlidir. İnsanların malını korumak, onları gelecek nesillere aktarabilmek için gerekli hukuki işlemleri ve tedbirleri almak devletin en önemli görevlerinden biridir. Bu yüzden tapu ve kadastro kayıtları insanlarımızın mülkiyetlerini kayıt altına alırken tarihi gerçeklere de ışık tutması bakımından oldukça önemlidir." dedi.

Doruk, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 172'nci kuruluş yıl dönümünü kutlayarak çalışanlara başarı diledi.

Artvin Tapu Müdürü İlker Ihlamur, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün iki asra yakın bir zamandan bu yana, vatandaşların güveninin ve mülkiyetinin teminatı köklü bir kurum olduğunu ifade ederek, taşınmazlara ilişkin mülkiyet bilgilerini devlet güvencesi altında muhafaza etme, güncelleme, taşınmazlara yönelik politikalar belirleme ve yönetme konularında lider kurum olma vizyonuyla vatandaşa 172 yıldır en kaliteli hizmeti sunmaya gayret gösterdiğini söyledi.

Ziyaret sonunda Ihlamur ve Öztürk, Vali Doruk'a, Sultan 3. Mahmut'un Tuğrası ile Artvin Valiliği hizmet binasının kamulaştırma öncesine ait olan ve Osmanlıca yazılan 1925 yılı tapu senedini hediye etti.